USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Наркодилер» косив марихуану

1 Лютого 2012 09:15
Двох друзів, які займалися збутом марихуани у великих розмірах, затримали правоохоронці. Зловмисники власноруч викошували та висушували дурман.

Про це повідомила Юлія Локототько у СЗГ УМВС в області.

Під час оперативної закупки однієї склянки сушеної «трави» міліціонери затримали жителя селища Маневичі 20-річного Олега. Виявилося, що наркотик він отримував від свого товариша Віталія - мешканця села Довговоля, що на Рівненщині.

Віталій розповів правоохоронцям, де взяв такий товар. Мовляв, якось прогулюючись, він побачив, що на пустирі росте наркотична трава. Юнак одразу вирішив на цьому підзаробити, адже знав: одна склянка такого «товару» коштує від 600 до 800 гривень. Тож, не вагаючись, викосив та висушив траву, а потім разом із Олегом збував марихуану любителям дурману.

Сьогодні проти спритників порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального Кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отаааак Показати IP 1 Лютого 2012 11:46
Суттєві втрати понесла місцева наркомафія. Правопохоронці завдали їй удару, від наслідків якого вона буде оговтуватися ще довго. Особливо враховуючи, що не так давно за повністю аналогічний злочин засудили бандитське угруповання на чолі з М...ю (тим що ходив центром з гітарою і лабав поки не дадуть грошей). Підрозділ БНОН обласного (!) УМВС задокументував і припинив діяльність М...и та його напарника які тривалий час збували дикорослу коноплю, яку нарвали на відстійниках цукрового. Місто стало чистішим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus