USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині поліція шукала викрадений ноутбук, знайшла 15 кущів конопель

24 Квітня 2018 08:44
На Волині чоловік підозрювався у викрадені ноутбука, у зв’язку з цим в його помешканні здійснили обшук, під час якого виявили 15 кущів конопель, які той вирощував на балконі.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду Волинської області від 13 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 11 травня 2016 року обвинувачений викрав з вітрини магазину ноутбук Asus Eeebook Е502МА» вартістю 8699 гривень, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

Окрім того, 6 червня під час проведення обшуку в його помешканні було виявлено та вилучено 15 кущів рослинного походження зеленого кольору, які, згідно з висновком експерта, є рослинами роду коноплель. Чоловік посіяв та вирощував їх приблизно з квітня 2016 року без належного на це дозволу для власного вживання без мети збуту.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованих йому злочинів не визнав та показав, що, можливо, в день вчинення крадіжки він дійсно і заходив в магазин, з якого зник ноутбук, однак крадіжки ноутбука не вчиняв. Що стосується виявлених у нього на балконі наркотичних рослин, то він сказав, що їх не вирощував. Зокрема, чоловік не заперечив, що вони росли в нього на балконі, однак про те, що це наркотичні рослини, а саме коноплі, він не знав. Він стверджував, що насіння потрапило в землю випадково, а в горщиках на балконі він посіяв розсаду овочів, насіння яких придбав на ринку.

Хоча обвинувачений свою вину не визнав, однак його вина повністю доведена дослідженими в судовому засіданні доказами. Зокрема, свідки впізнали в ньому особу, яка здійснювала крадіжку.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі нас строк 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus