USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Настя Абрамчук після операції на мозку вже самостійно дихає

10 Січня 2018 11:15
Онкохвора волинянка Настя Абрамчук, після складної операції на мозку, уже самостійно дихає, проте від апаратів її поки що остаточно не відключили.

Про це йдеться на сторінці "Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ" у Фейсбуці.

Нагадаємо, Настусі вчора зробили операцію в Туреччині: їй видалили пухлину у головному мозку.

Операція пройшла успішно, батьки дякують усім, хто долучився до збору коштів на операцію.

Сім’ї і в подальшому подальшому потрібна підтримка, як Настусі , так і іі батькам,мамі Свєті і татові Сергію. Адже попереду – довгий шлях реабілітації.

«Вчора весь світ став свідком Справжнього Різдвяного Дива - Настя отримала реальний шанс на життя і одужання! Складна і ризикована операція вже позаду, наша Настуся жива, а ми нарешті сповнені надії на повне одужання дитини… Затаївши подих ми чекаємо гістологію. Саме гістологія дасть відповідь, який протокол для повного одужання Настусі оберуть лікарі…

Наша квіточка-Настуся відкрила в реанімаціі очі... Ніч пройшла досить спокійно. Контрольне нічне МРТ - крововиливів не знайдено. Дихає сама (якщо все буде добре від апаратів відключать остаточно ввечері)», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітаємо. Показати IP 10 Січня 2018 11:39
Сили вам терпіння і допомоги від небайдужих людей. Ви молодці!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus