USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Наступного сезону перед «Волинню» стоятиме завдання виходу до Прем’єр-ліги

7 Травня 2009 18:53
У наступному сезоні, якщо все вдасться, перед футбольним клубом «Волинь» стоятиме завдання повернутися до елітного дивізіону. Про це заявив президент ФК Василь Столяр, – повідомляють «Волинські Новини».
За матеріалами офіційного сайту ФК, Василь Столяр зазначив: «У наступному сезоні, якщо усе вдасться, перед командою стоятиме завдання увійти в елітний дивізіон. Кварцяний прекрасний тренер. Я вважаю його найсильнішим на сьогодні в Україні, але йому, звичайно, потрібен фінансовий ресурс. Віталію Володимировичу весь час доводиться працювати зі складним матеріалом. От візьмемо, наприклад, Ярослава Кінаша, який на сьогодні є одним з лідерів «Волині». З його появою у команді взагалі була ціла історія. Коли я три роки тому говорив з ним по телефону, перше, що запитав у нього: «Ти любиш футбол?», і почув у відповідь: «Ні». Про що ще можна було говорити. Не знаю, як його вмовляв Кварцяний, але хлопець таки заграв».
Пан Столяр розповів: «Ми вже сьогодні маємо «на олівці» чимало хороших футболістів, а всього плануємо запросити 5-6 новачків. Українці розібрані по клубах і надто дорогі, тому підсилюватимемося переважно за рахунок легіонерів. Та й, як показує практика, іноземці мають більше стимулу до гри, адже їм потрібно «засвітитися» для подальшого працевлаштування у західній Європі. Зараз уже тривають переговори, але називати прізвищ не хочеться. Бо гравці, якими цікавитися Віталій Кварцяний, чомусь одразу стають потрібні усім».
«У першу чергу, нам потрібно вирішити питання зі стадіоном. Через позицію міського голови Луцька Богдана Шиби впевненості у завтрашньому дні немає. Триває судова тяганина. Але на даний час особисто я сенсу у ній не бачу. Місто зараз не потягне обслуговування такої дорогої споруди. Як воно збирається добудовувати її і доглядати, якщо не вистачає грошей на елементарне – ремонт доріг. Свідченням ефективності роботи міської влади є реконструкція бігових доріжок на «Авангарді», яка перетворилася на довгобуд», – додав президент ФК «Волинь».
Однак, за його словами, як запасний варіант зараз розглядається стадіон на ДПЗ: «Ми ще раніше викупили будівлю колишнього волейбольного клубу «Підшипник», і, на диво, без будь яких труднощів міська рада надала ФК «Волинь» в оренду футбольне поле. Якщо нас таки витіснять з «Авангарду», будемо будуватися тут. Перевеземо з центральної арени на ДПЗ все, що можливо, включаючи й поле».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus