USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наступник Поповича до посади «не біг, підстрибуючи»

30 Листопада 2011 12:34
Нового начальника управління освіти області представив губернатор Волині Борис Клімчук. Ним став колишній перший заступник голови Старовижівської райдержадміністрації Олександр Хомич.

Про це стало відомо 30 листопада під час урочистого представлення у Волинській ОДА.

Губернатор зазначив, що Олександр Хомич «не біг, підстрибуючи, до нової роботи. Він переживав. І зараз переживає».

Також Клімчук побажав новопризначеному начальнику успішної роботи та швидкої адаптації в Луцьку. А заступників закликав не створювати інтриг, та не займатися «закуліссям», - краще подати руку підтримки та допомоги.

Натомість Хомич зауважив, що усвідомлює всю відповідальність довіреної йому посади та сказав, що потрібно пам’ятати: «Будь-яка посада – не вічна, рано чи пізно доведеться відповідати за все, що зробив».

Своєю чергою, Клімчук подякував колишньому начальнику Михайлу Поповичу за плідну роботу та висловив надію, що подальша їх співпраця буде такою ж успішною.

«Якщо ти надіявся, що я скажу, іди на пенсію до жінки, щоб вона тебе гризла, – такого не буде» - пожартував до Поповича губернатор.

Нагадаємо, Михайло Попович тимчасово виконуватиме обов’язки директора Регіонального інформаційно-комп’ютерного центру управління освіти та науки.

Голова ОДА наголосив, що освіта – це «не та галузь, де можна махати шаблюкою, вона не потребує різких змін та реформ». Говорив і про те, що на науку держава виділяє багато грошей, які часто використовують нераціонально.

«Не настачиться Романюк (міський голова Микола Романюк - ВН) грошей, коли школа буде утримувати дев’ять завучів. Не настачиться! І я не добавлю!» - пояснив Клімчук.


Довідково:

Олександр Хомич народився 2 серпня 1970 року у селі Седлище Старовижівського району на Волині. Закінчив Луцький педагогічний інститут імені Лесі Українки. Працював вчителем географії у Секунській восьмирічній школі, директором загальноосвітньої школи I-II ступеня села Седлище, начальником відділу освіти і першим заступником голови райдержадміністрації, - у Старовижівському районі.

Фото - Волинського інформаційного порталу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Здрасте Показати IP 30 Листопада 2011 18:14
Не переживай так, хлопчику, от Попович стільки наробив, а нізащо не відповів і небуде.
незнайомка Показати IP 30 Листопада 2011 21:48
Попович хороший чоловік, умілий керівник, людина,вправний начальник....свою справу знав і робив добре
Китайгора Показати IP 1 Грудня 2011 08:20
Якусь "десятину" від хабарів в університетах до бюджету треба спрямувати! Не можна перебороти цю азійщину, так хоч легалізувати!
Хатуль Мадан Показати IP 1 Грудня 2011 08:43
Нічого, місце тепле, прикормлене. Привикне.
NN Показати IP 1 Грудня 2011 16:24
Тьфу, і чого вони всі завжди цілуються?
Хатуль Мадан до NN Показати IP 1 Грудня 2011 18:44
Фрейд усе давно пояснив)))
Віктор Показати IP 1 Грудня 2011 16:29
Справився у Старій Вижівці, то справиться і в області
Глядач Показати IP 1 Грудня 2011 18:11
Ставленик Курилюка... РИгионали рулять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus