USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Навчання у Волинській Духовній семінарії розпочалося з молебню

4 Вересня 2008 12:29
У вівторок, 2 вересня, у Волинській Духовній семінарії Ректор митрополит Луцький і Волинський Ніфонт разом із викладачами духовного закладу в семінарському храмі на честь святих рівноапостольних Кирила та Мефодія  відслужили молебень перед початком нового навчального року. Про це 4 вересня інформують «Волинські Новини».
 
Богослужіння співали вихованці семінарії під керівництвом протоієрея Петра Муляра. За повідомленням прес-служби Волинської єпархії, що з благословення владики в першому класі розпочав навчання незрячий студент, котрий у минулому навчальному році звикав до життя в семінарії  і приймальною комісією був зарахований до семінарії.
 
Звертаючись до вихованців семінарії та дівчат регентських класів із настановчим словом, Владика Ректор зазначив важкість пастирського шляху, а також наголосив на тій відповідальності, яку беруть на себе учні духовного начального закладу, обравши шлях слідування за Господом. Викладач Пастирського Богослов’я секретар єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук від імені викладачів та вихованців подякував архіпастирю за духовну турботу навчальним закладом.
 
На завершення богослужіння кожен учень був окроплений святою водою та з рук митрополита Ніфонта отримавв іконку зі святого міста Єрусалима в благословення на навчання. Одразу після молебна розпочалися заняття, на яких учні познайомилися з новими викладачами та предметами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 14:07
Заголовок - убивчий. А з чого ще могло розпочатися навчання в духовній семінарії? Може, з Уроку НАТО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus