USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Навіщо Кремль «замовив» Шуфрича

7 Жовтня 2014 17:17
Після побиття Шуфрича зник активіст «Правого сектора» Микола Доценко. Зникнення активіста, який нападав на депутата в Одесі, може спровокувати в Україні криваву розправу над колишніми «регіоналами», - повідомляє «Деловая столица».

Так, один з учасників "народної люстрації" Нестора Шуфрича в Одесі і активіст "Правого сектора" Микола Доценко 6-й день не виходить на зв'язок. Зі сліви прес-секретаря місцевого осередку організації, їх соратник покинув офісу ПС в середу, 1-го вересня, тобто наступного дня після нападу на депутата, і до цих пір його місцезнаходження невідоме. Хочеться вірити, що з хлопцем все гаразд. Але якщо це не так, то зникнення Доценко може виявитися частиною спецоперації Кремля щодо подальшого розхитування ситуації в Києві.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, глава Одеської ОДА Ігор Палиця переконаний, що конфлікт, який стався в Одесі, був ретельно зрежисований заради "картинки" для російських каналів.

"Інцидент потрапив на російські та міжнародні канали через 5 хвилин, причому вже з перекладом. Таке відчуття, що ця провокація серйозно готувалася. Шуфрич зі Скориком пройшли прохідну ОДА, виставили відеокамери і чекали 19 з половиною хвилин, поки з'явилося радикальне крило "Правого сектора", від якого зараз всі відхрещуються", - сказав Палиця.

Одним з учасників нападу на Шуфрича був і Микола Доценко. І якщо активіста найближчим часом не знайдуть або, не дай бог, знайдуть його мертвим, то стане очевидно, що поїздка Шуфрича до Одеси, спочатку виглядала, як провокація, є добре спланованою операцією Кремля.

Сценарій цього подання досить простий: спровокувати українських радикалів на перехід від дитячих ігор з закиданням колишніх "регіоналів" в сміттєві баки до більш "ефективним" методам люстрації - відстрілу народних ненависників. У випадку з Нестором Шуфричем, який і сам часто провокує опонентів своїми різкими і проросійськими висловами, це, за задумом Кремля, має виглядати, як помста "Правого сектора", що стане ідеальним сюжетом для зголоднілих без сенсацій з України російських телеканалів. Потім же процес повинен набрати лавиноподібних масштабів, адже перше вбивство депутата тільки розв'яже руки іншим радикалам. В результаті Росія сподівається, що в нашій країні почнеться повсюдна кривава "люстрація" депутатів, суддів, прокурорів та інших, колишніх і діючих, чиновників з обойми Віктора Януковича. Що в результаті забезпечить Кремлю досягнення в Україні відразу кількох цілей.

По-перше, команді Петру Порошенку доведеться перемкнутися з зовнішньої загрози на внутрішню. Адже початок народної розправи над "регіоналами" може перекинутися і на окремих представників нової влади. Крім того, поява в різних регіонах країни десятків "робін гудів", яким не важко добути зброю, здатне серйозно похитнути легітимність глави держави і всієї влади в цілому.

По-друге, "люстраційну" лихоманку можуть підхопити і солдати в зоні АТО, яким вже набридло, що держава не здатна забезпечити їм навіть нормальне харчування, не кажучи про одяг і амуніції.

По-третє, політичні вбивства викличуть різку негативну реакцію Євросоюзу та США, які просто побояться надавати підтримку країні, худоби до правововая і громадянському хаосу.

Запобігти такому песимістичному сценарію все ще можна, і зробити це повинна все та ж команда президента. Зокрема міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова СБУ Валентин Наливайченко. Вони зобов'язані кинути всі сили на розшуки зниклого хлопця. А якщо з'ясується, що з ним трапилося щось погане, то провести ретельне розслідування і в найкоротші терміни знайти винного. Не зупиняючись ні перед посадами, ні перед депутатською недоторканністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
2222 Показати IP 7 Жовтня 2014 17:31
Щеб шашим нардепам дали пілюлєй таким як Мартиняк Єремеєв Івахів Мартинюк!
Антон до 2222 Показати IP 7 Жовтня 2014 20:15
Дебільні дії правого сектору починаючи від Саши Білого, катування Башкаленка, Волинського "Беркуту", та інші зробили з українців через ЗМІ Россії фашистів і були підгрунтям і першопричиною збройного спротиву на сході і півдні України. Так, що для розумної людини, ПС це пята колона Москви. Ганьба безмозглим лже патріотам!
Розум, прощай Показати IP 7 Жовтня 2014 17:36
"Что курил автор?" Правий сектор - п'ята колона Путіна в Україні? Ви думаєте, що пишете? І все таки - автора в студію!!! Що за розпалювання ворожнечі, аналітики хр....ві?
ПС Показати IP 7 Жовтня 2014 17:36
Шуфріч - негідник! Чому він гидку пику свою підставляв нашому хлопцю-патріоту? Що, сволота, наробив, що тепер США та Євросоюз, "які просто побояться надавати підтримку країні, худоби до правововая і громадянському хаосу". Хлопчик, бідненький, тепер від лихої долі повинен десь в лісі ховатися. А вже заморозки вночі, застудиться, не дай боже...потрібна допомога!
Шуфрич до ПС Показати IP 7 Жовтня 2014 17:45
А бачили, як я сьогодні у ВР виступав? Що, личить мені пов"язка на оці? Правда? Майже, як Кутузов? Атрист з мене ще той. Гречно дякую авторові, за шикарний піар! Реклама мученика мені не завадить!
ПС до Шуфрич Показати IP 7 Жовтня 2014 17:52
Так в нього такі видатні вчителі були наші майданні, сльозу навіть і зараз вишибає, як згадую.
Шуфрич до ПС Показати IP 7 Жовтня 2014 17:56
Та ну що ви! Моя артистична кар"єра розпочалася значно раніше!
ПС до Шуфрич Показати IP 7 Жовтня 2014 18:03
Невже він починав співати разом із Віктором Павликом та Ані Лорак? Ось воно, кодло!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 17:40
те придурку сьогодні шуфричу взавтра тобі і нима кому по скаржитись
иван Показати IP 7 Жовтня 2014 17:45
он забыл путина поздравить с днем рождения а великий жерар департье поздравил :-ревность истиний порок политиков
Цікаво Показати IP 7 Жовтня 2014 17:48
А редактор вже отримав свій гонорар від Шуфрича з матеріал, який дискредитує ПС?
ПС до Цікаво Показати IP 7 Жовтня 2014 17:55
Тільки збір коштів від ВН на теплу одежу, компас та тепловізор хлопцю спасе редакцію від народного гніву!
СБУ до ПС Показати IP 7 Жовтня 2014 18:00
А таки в лісі хлопець? Чи прикопали вже де? Бо ти, я бачу, в курсах, раз такі авторитетні заяви робиш...
ПС до СБУ Показати IP 7 Жовтня 2014 18:05
Хто ж його прикопає??? Він же з Правого сектору, дурік, який ти СБУ!
Не плутайте грішне з Показати IP 7 Жовтня 2014 17:54
"Глава Одеської ОДА Ігор Палиця переконаний, що конфлікт, який стався в Одесі, був ретельно зрежисований заради "картинки" для російських каналів." - Так, але Палиця в тому ефірі прямо вказав на Шуфрича, як відомого провокатора та забіяку, без натяків на ПС (як зробили ВН)
ПС до Не плутайте грішне з Показати IP 7 Жовтня 2014 17:59
Палиця абсолютно правий в своєму переконанні: ця гидота, цей відомий провокатор та забіяка, сам себе бив в обличчя заради картинки для російських каналів! Ми просто поруч стояли та намагалися його руки стримувати, а він, гад, все бив, бив та бив себе...
Луганчанин Показати IP 7 Жовтня 2014 18:05
Автор, а как вы прокомментируете забрасывание Ляшко тортами "Киевский"?
За нього до Луганчанин Показати IP 7 Жовтня 2014 18:08
"Шахтарського", вибач, не підвезли вчасно...Да і не всі знають про цей торт, а так все ж таки реклама Рошену...
шкода, Показати IP 8 Жовтня 2014 19:03
що мало дали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus