USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Найбільший аеропорт в Польщі більше не пропускатиме росіян

25 Вересня 2022 12:55
З понеділка, 26 вересня, громадянам країни-терористки Росії буде заборонено в’їзд до Польщі через аеропорт Шопена у Варшаві, який є найбільшим в Польщі і в той же час один із найбільших в Центральній Європі. Заборона також поширюється на інші повітряні та морські прикордонні переходи.

Про це інформують у варшавському аеропорту, пише Wyborcza.pl.

У летовищі повідомляють, що указом Міністерства внутрішніх справ та адміністрації Польща посилила обмеження на в’їзд для російських громадян. Це результат угоди між прем’єр-міністрами Польщі, Естонії, Литви та Латвії.

«Згідно з розпорядженням Міністерства внутрішніх справ і адміністрації, Польща посилила обмеження на в’їзд для російських громадян», – йдеться в пресрелізі аеропорту імені Шопена.

Згідно з новими правилами, від 19 вересня громадяни Російської Федерації не можуть в’їжджати на територію Республіки Польща через зовнішній кордон з економічною, спортивною, туристичною чи культурною метою. Заборона також поширюється на в’їзд через повітряні та морські прикордонні переходи.

«Це обмеження почне діяти від понеділка, 26 вересня. У тому числі в аеропорту імені Шопена», – сказано в повідомленні.

Крім того, Литва, Латвія та Естонія у відповідь на повномасштабне вторгнення РФ в Україну теж перестали пускати росіян із шенгенами, виданими будь-якими державами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus