USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Найгірше за електроенергію розраховуються бюджетники

4 Травня 2011 17:01
На Волині найгірше за спожиту електроенергію розраховуються міліціонери, освітяни, шахтарі та підприємства ЖКГ.
Про це 4 травня під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розповів генеральний директор ВАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін.
За його словами загалом населення Волині справно платить за електроенергію, однак традиційно боржниками залишаються «бюджетники», а саме ті установи, які фінансуються з держбюджету.
«Найнижчі розрахунки – 88% – у закладах Міністерства освіти та науки, Міністерства внутрішніх справ та департаменту виконання покарань. Крім того, 1,3 мільйона заборгували підприємства житлово-комунальних господарств. А шахта №10 взагалі не розрахувалася», – розповів Бурін.
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зауважив, що з розрахунками на шахті №10 поки доведеться зачекати.
«Ми мусили отриманий транш віддати на погашення заборгованості по заробітній платні. Тепер будемо чекати ще надходжень і тоді направимо гроші на інші потреби шахти», – пообіцяв губернатор.
Крім того, генеральний директор ВАТ «Волиньобленерго» поскарживвся, що товариство зазнає значних збитків через крадіжки електромереж та обладнання.
«У минулому році нам завдано збитків від крадіжок на суму 671 тисяча гривень. А за три місяці цього скоєно крадіжок на 350 тисяч гривень. В основному це вирізання ліній та викрадення обладнання і трансформаторного масла», – розповів Бурін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus