USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкращих умільців Луцька зібрали в одній майстерні

12 Грудня 2014 17:28
Презентація творчого проекту “Різдвяна майстерня” відбулася сьогодні, 12 грудня, у Палаці культури Луцька. Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, вітаючи майстрів та юних лучан, які виявили бажання у них навчатися, зазначила, що цей проект успішно реалізовується у нашому місті другий рік поспіль. Його ініціювало управління культури, а цього року до координаторів проекту приєдналася громадська організація “Рукотвори Волині”. Зокрема: соломоплетіття ­Валентина Якимович; іграшка з фетру ­Тетяна Вегера; гончарство ­ Микола Шавула, Михайло Мажара, Валерій Ленартович; текстильна іграшка ­ Юлія Порохнавець; ялинкові іграшки з бісеру ­ Олеся Задонцева; ялинкові прикраси з дерева, українська народна іграшка, традиційна українська лялька- мотанка ­ Денис Богданов, Юлія Богданова; бісероплетіння ­ Діна Леусова, Валентина Солодова; вироби з лісової трави ­ Юлія Співак; ліпка з глини ­ Анатолій Філозоф; декупаж ­ Валентина Пус; іграшка з вовни Олена Березовська; розпис по склу, розпис по дереву ­ Світлана Кирилюк; вироби з паперової лози ­ Тамара Єрмолаєва.

Тетяна Гнатів, подякувала майстрам, що навчають дітей українських народних ремесел, які є важливим пластом народної культури. “Передаючи навички тих чи інших ремесел, майстри підтримують зв’язок поколінь”, ­ сказала начальник управління культури і повідомила, що по завершенню реалізації творчого проекту “Різдвяна майстерня” відкрили виставку робіт, які будуть виготовлені під час майстер-класів.

Від майстрів лучан з початком цікавого проекту привітала представниця громадської організації “Рукотвори Волині” Олена Березовська. Вона подякувала управлінню культури за створення хороших умов для проведення майстер-класів, під час яких усі охочі зможуть виготовити новорічно-різдвяні сувеніри, листівки, ялинкові прикраси.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто так Показати IP 12 Грудня 2014 23:16
Ціни високі, приміщення маленьке, минулого року діти товклися всі на купі, краще робити такі проекти в шкільних класах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus