USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найвідоміші саундтреки виконає у Луцьку симфо-рок-оркестр Lords of the Sound

23 Вересня 2014 09:39
Поки закордонні зірки продовжують скасовувати концерти в Україні, вітчизняні артисти збирають аншлаги. В рамках всеукраїнського турне симфо-рок-оркестр Lords of the Sound представив вітчизняній публіці богемний концерт, що складається виключно з хітів.

Кращі з кращих саундтрек-хітів прозвучать у Луцьку у виконанні simfo-rock ocrchestra "Lords of the Sound" під керівництвом Віталія Саражинського. Концерт відбудеться в Палаці культури міста 29 вересня о 19.00.

Відвідувачі зможуть не лише почути саундтрек-хіти, а й побачити найяскравіші сюжети світового кінематографа. Унікальний відеоряд буде доповнювати музику, яка підкорила серця мільйонів глядачів.

«Володар кілець», «Великий Гетсбі», «Самотній рейнджер», «Матриця», «Сутінки», «Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Амелі», «Список Шиндлера», «Титанік», «Ігри престолів», «Чорна кішка, білий кіт»,« Убити Білла», «Вогнем і мечем», «Гаррі Поттер», «Зоряні війни» тощо. І це ще далеко не повний список саундтреків, представлених до виконання.



Symfo-rock orchestra «Lords of the Sound» - союз найталановитіших і відданих своїй справі музикантів, які при змаху диригентської палички перенесуть слухача у світ звуків. Для лучан гратимуть музиканти оркестру «Lords of the Sound»:

Петро Безлюдний, Максим Гапоненко, Андрій Ільницький, Микола Красавін, Марк Пєтухов, Наталія Сахно, Денис Свердлов, Михайло Слесаренко, Генадій Сохацький, Георгій Цинцевіч, Володимир Чемоданов, Євгенія Халикова, Надія Якимчук, Станіслав Ярославський, Денис Брагін, Іванна Іванюк, Дмитро Козаченко, Інна Кухаренко, Сергій Саранцев, Катерина Сащенко, Наталія Свердлова, Серафима Леськів.

Спеціальні гості програми: Дар'я Ковтун, Вікторія Литвинчук, Євген Хмара.

Головний диригент: Віталій Саражинський.

Диригент: Віталій Фізер.

Продюсер: Андрій Новаторов.

https://vk.com/lordsofthesound?ad_id=15186861

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus