USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Назвали дату одруження принца Гаррі та Меган Маркл

15 Грудня 2017 23:38
Весілля британського принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл відбудеться 19 травня 2018 року, повідомили у п'ятницю, 15 грудня, у королівській родині, пише DW.

Урочиста церемонія відбудеться у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку, що біля Лондона. Там же відбувалося хрещення новонародженого Гаррі.

Королівська родина раніше повідомила, що повністю оплатить весілля, включно з прийомом, музичним супроводом та оформленням зали. Принцу Гаррі 33 роки, Меган Маркл - 36. У вересні акторка вперше прокоментувала свої стосунки з принцом. Маркл заявила, що найближчим часом має намір отримати британське підданство, а також прийняти англіканство. Після цього Маркл, найбільшу популярність якій принесла роль Рейчел Зейн у телесеріалі Suits (відомий в Україні як "Форс-мажори" - Ред.), припинить кар'єру акторки.

Наразі Меган Маркл живе разом з принцом Гаррі у його котеджі на території Кенсінгтонського палацу. Маркл також має провести Різдво разом з королівською родиною у приватній садибі королеви Елизавети ІІ на сході Англії.

Меган вже була заміжня. У 2013 році вона розлучилася з продюсером Тревором Енгельсоном, із яким перебувала у шлюбі з 2011 року. За даними ЗМІ, колишній чоловік майбутньої принцеси не виявив великої радості з приводу нового щастя своєї екс, однак уже запустив у виробництво телевізійний серіал, героїня якого розлучається, їде до Лондона і зустрічає там свого казкового принца.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus