USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали суперників України на Євро-2012. ФОТО. ВІДЕО

3 Грудня 2011 01:24
Україна дізналися своїх суперників по групі D. Ними стали - Англія, Швеція та Франція. Не найгірший варіант. Але і не найлегший. «Групою смерті» став квартет, що складається з Нідерландів, Німеччини, Португалії та Данії.

Про це повідомляє РБК-Україна .

Для жеребкування на сцені з'явилися Хорст Хрубеш, Марко ван Бастен, Пітер Шмайхель і Зінедін Зідан. Саме цим легендарним футболістам належило провести саму церемонію жеребкування. Протягом 30 хвилин вони тримали в напрузі всіх європейських глядачів і уболівальників. Ось результати їх старань:

Група A
Польща
Росія
Греція
Чехія

Група B
Нідерланди
Німеччина
Португалія
Данія

Група C
Іспанія
Італія
Хорватія
Ірландія

Група D
Англія
Україна
Швеція
Франція


Перші, хто зіграє з українцями, будуть шведи. Саме з ними Україна зіграє в Києві. Матчі проти англійців і французів ми зіграємо в Донецьку.

Сама церемонія проходила досить цікаво. Першим вийшов Мішель Платіні, який зустрів гостей невеличкою промовою. Потім кілька слів сказав Президент України Віктор Янукович. Цікавим рішенням було викликати на сцену 14 чемпіонів Європи. Серед них був і Віктор Понєдєльнік, чемпіон Європи у складі збірної СРСР в 1960 році. Після цього президент НОК України Сергій Бубка представив новий м'яч Євро, після чого і розпочалося жеребкування.

Ось що ми маємо. Всі серйозні суперники (інших на Євро немає), але прохідні. Особливо якщо пригадати, що за англійців не зможе зіграти Руні, через дискваліфікацію.

Перший матч Україна зіграє з Швецією в Києві 11 червня на НСК «Олімпійський». У другому турі 15 червня наша команда зіграє з Францією в Донецьку на «Донбас Арені», де і завершить груповий турнір матчем з Англією 19 червня 2012 р. Із групи до наступного раунду виходять дві команди.

Турнір проводитиметься спільно Україною і Польщею, почнеться 8 червня 2012 р. і завершиться 1 липня 2012 року.

Нагадаємо, що збірні Ірландії, Португалії, Хорватії і Чехії пробилися на Євро через стикові матчі. Росія, Німеччина, Італія, Франція, Голландія, Греція, Англія, Данія і Іспанія попали у фінальну частину турніру як переможці груп відбіркового етапу. Швеція стала кращою командою з тих, що посіли другі місця. Польща і Україна стали учасниками Євро-2012 як країни-організатори першості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любомльчанин Показати IP 3 Грудня 2011 06:17
І тут москаликам повезло...
Хатуль Мадан до Любомльчанин Показати IP 3 Грудня 2011 15:56
Фігня, чехи і поляки їх похоронять!
Кіндрат Показати IP 3 Грудня 2011 13:38
Вобщем буде як всікда ж...а...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus