USD 39.60 39.86
  • USD 39.60 39.86
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Не орієнтувався у часі та просторі й зачинився в туалеті на заправці: у Луцьку патрульні допомогли чоловікові з порушенням психіки

10 Листопада 2023 15:01
«У вбиральні автозаправки зачинився чоловік, поводиться дивно, відмовляється виходити», – повідомлення такого змісту надійшло у поліцію від працівниці луцької АЗС, що на вулиці Карпенка-Карого.

Про це інформують у патрульній поліції області.

Завдання з'ясувати обставини передали патрульним. Коли вони прибули на місце, то їм вдалося поспілкуватися з цим громадянином. Той говорив незрозумілі речі, не орієнтувався в часі та просторі, не зміг навіть пригадати своє ім’я.

Попри це, патрульні встановили особу невідомого. Виявилося, громадянину 36 років, він житель міста Києва. Інспектори зателефонували матері чоловіка, і та повідомила, що це справді її син. За словами жінки, він має проблеми з ментальним здоров’ям та часто йде з дому, мандруючи по всій країні. Востаннє вона бачила сина близько двох місяців тому.

На місце патрульні викликали швидку та допомогли госпіталізувати чоловіка. Також про подію було повідомлено Луцьке районне управління поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus