USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Прихватизували» 300 тисяч гривень

16 Березня 2012 10:40
Будуючи систему водопостачання, волинська фірма незаконно привласнила 300 тисяч гривень бюджетних коштів.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Приватне підприємство заявило про будівництво системи водопостачання. Однак, роботи фактично виконало лише на дві третини від запланованого. Цей факт не завадив фірмі отримати майже мільйон гривень повної компенсації відповідно до бюджетної програми «Закладення і нагляд за молодими садами, виноградниками та ягідниками».

Як повідомили в управлінні податкової міліції ДПС у Волинській області, рішення про виділення державних коштів цьому підприємству ухвалили на основі поданих документів.

Однак, огляд та перевірка території, де мала б функціонувати система водопостачання, засвідчив невиконання взятих зобов’язань. Із 73 гектарів сільськогосподарських угідь систему установили лише на 50-ти. Таким чином, 308 тисяч із бюджету, отриманих як компенсація, посадовці присвоїли незаконно, - наполягають у податковій міліції Волині.

Тепер це порушення податкового законодавства розслідують у прокуратурі Волинської області в рамках кримінальної справи за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах службовими особами приватного підприємства.

Працівники відділу податкової міліції Луцької ОДПІ увійшли до складу слідчо-оперативної групи для подальшого оперативного супроводу цієї кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
агроном Показати IP 16 Березня 2012 10:49
Чи не Смітюхи з Ковельського району? В них давно закладені великі ягідники полуниці. Тому що на Волині більші площі ніхто не закладав, а нові сади закладені на площах не більше 10 гектарів.
тарас Показати IP 16 Березня 2012 12:01
а може і Голєв з своїми садками...
Ваня Показати IP 16 Березня 2012 14:41
А хібань цен дивина- це твориться на кожному кроці. Відмивання грошей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus