USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нема чого прутнем махати»: Орест Лютий презентував лучанам вечір 18+

6 Жовтня 2019 17:05
Незабутнє еротично-музичне дійство для шанувальників вікової категорії 18+ презентував у Луцьку неперевершений майстер іронічної прози Антін Мухарський та його мистецький побратим, співочий антрополог Орест Лютий. Так, в незмінному творчому тандемі митці представляють унікальну програму, створену на численні прохання шанувальників.

Найкращі фрагменти з еротичної прози Мухарського та найлютіші пісні від Лютого звучали у пабі Лучеsк учора, 5-го жовтня.

Анонсуючи захід, письменник та співак попередив, що людям без почуття гумору, а також тим, кому не виповнилось 18-ть років, вхід на концерт суворо заборонено. Свою творчу зустріч митець розділив на дві частини, у першій із яких Антін Мухарський, як письменник, розповідав про нові книги, а також про життєві події, що передували їх написанню.

Так, до уваги гостей автор анонсував ще недописану книгу «Троєщинське Євангеліє», яка вийде у світ лише у травні 2020-го року.

Зі слів Антіна, до збірки увійдуть 24 історії про життя київського району Троєщина. Ексклюзивно для лучан письменник зачитав уривок із невиданого твору.
«Знаєте, що таке Троєщина? Це такий спальний район у Києві, з генделиками, заср**ними під’їздами, великими озерами, де перетинаються долі різних українців – зі сходу та заходу. Одним і персонажів цієї книги є Льоня «Електронік». І славу йому приносила лиш одна принада – він мав величезний прутень. Але з жінками Льоні не таланило …», - зачитував автор у той час, коли зал у буквальному сенсі слова «давився» від щирого сміху.

Також Антін Мухарський розповів про свій роман «I am not Russia».
«Ця книжка про те, що зараз у світі існує неперсоніфікований лівацький тоталітаризм. Коли я, як людина чоловічої статі, християнин, гетеросексуальний білий чоловік – відчуваю з усіх боків, зокрема і в мистецькому просторі, що люди, які сповідують толерантність, до мене ставляться дуже нетолерантно. Про якусь рівність і рівноправ’я, особливо на книжкових форумах або в інформаційному просторі, де правлять лівацькі журнали та телевізійні канали, годі й говорити. Тому відчуваю, що там я зі своєю консервативною ідеологією є персоною нон ґрата. Я обстоюю таким чином свою територію, як індіанець. Мене не влаштовує сучасний світоустрій, де правлять люди лівацького складу характеру», - зазначив автор.

Окрім вищезгаданих творів, Мухарський познайомив лучан із містичною казкою для дорослих дітей «Кістяк з Чорнобиля».
«Тато Михася пішов на війну й зник безвісти. Але хлопчик вірить, що він живий і понад усе мріє побачитись із ним. Одного дня стара ворожка дає йому чарівні окуляри, що приводять хлопчика в Чорнобильську зону, де він знайомиться з Кістяком Костем та його друзями-мутантами, Срібною Мухою, радіоактивним крокодилом Гєною, сіамським кабаном Лесиком-Стасиком та хитрою Чупакаброю, до яких у гості прилетіли справжні інопланетяни, що проводять у Зоні свої експерименти з переселення душ.

Ця страшно весела фантастична казка призначена для домашнього читання як дітьми, так і їхніми батьками. Всі місця, події та персонажі і ній абсолютно реальні. Можливо, ви навіть впізнаєте когось зі своїх знайомих», - запевняє артист.
Надзвичайно розвеселила зал пропозиція Мухарського до присутніх у залі жінок в обмін на нову книгу із пікантною назвою «Донецький х**» найкраще та найвиразніше від усіх зачитати уривок із цієї книги, у якому декілька разів повторювалося відоме слово на три букви, яким часто іменують чоловічий орган.

Зі сміхом та червоніючи, дівчата зачитували фрагмент, однак книгу автор подарував лише одній із учасниць – іменинниці Тетяні. Інша ж панянка отримала у подарунок браслет «з любов’ю від Ореста Лютого», який сам артист назвав «чарівним», бо усі власниці прикраси «через дев’ять місяців чекатимуть на поповнення».
На завершення першої частини дійства Антін акапельно заспівав колоритну пісню «Кобиляки», зазначивши, що «пісні, зазвичай, співає Орест Лютий, натомість Антін Мухарський не має ні слуху, ні голосу».

У другій же частині на лучан чекав, власне, виступ Ореста Лютого – саме під таким псевдонімом співак презентує свою музичну програму, виступаючи у образі такого собі львівського «батяра» - співочого антрополога.

Обережно, відео містить ненормативну лексику!
«Я – не Антін Мухарський. Я – Орест Лютий. То Антін Мухарський має жінок і багато дітей. Ото нема чого х** направо-наліво махати, а потім їздить він зі своїми еротичними читаннями. Я, дівчата неодружений. Орест лютий поки що не знайшов кохану свого серця. Тому, якщо в залі є самотні жінки… Я, дівчата, люблю розлучених. Щоб з судьбою», - загравав із представницями прекрасної статі артист.
Також, жартуючи, музикант зазначив, що для того, «щоб добре картопля вродила, у кожного на городі має бути закопаний москаль».
Натомість, уже серйозно, він закликав присутніх поаплодувати воїнам, що сьогодні стоять під Авдієвкою, Пісками чи Маріуполем:

«Давайте поаплодуємо їм, бо вони стоять, щоб ми тут, у Києві, Харкові, Одесі чи Луцьку могли співати наших патріотичних пісень. Тепер уважно дивіться, хто сидить поруч з вами. І якщо ця людина не співає з нами пісень чи не аплодує, самі розумієте хто він», - пролунало зі сцени.

«Еге-гей, Карпати. Чи не бачили ви сьогодні народного артиста Степана Гігу? Карпати Гігу не бачили, бо у нього сьогодні концерт у Києві!», - увійшов у драйв співак.

Під час концерту автор і виконавець дарував гостям заходу свої компакт-диски та свої романи. Очікував на відвідувачів і аукціон: Орест Лютий зі сцени розіграв свій плакат, а вторговані кошти пообіцяв спрямувати на створення нової книги.
Після презентації й концерту всі охочі змогли отримати автограф Антіна Мухарського і сфотографуватися з артистом.
Вікторія Семенюк, Олександр Гаврилюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Глядач Показати IP 6 Жовтня 2019 17:11
Гантосю, аліменти заплатив, не ховаєшся вже?
Прутень до Глядач Показати IP 6 Жовтня 2019 17:41
А ви певно одна із покинутих волинських жінок, яка оббиває поріг виконавчої у чергових спробах присмоктатися до гаманця екс-чоловіка?)
На жаль Показати IP 6 Жовтня 2019 20:58
Ідіотизм.....
Відвідувачка до На жаль Показати IP 6 Жовтня 2019 22:10
У чому?
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2019 23:58
Це ганьба і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Антіну Показати IP 7 Жовтня 2019 00:13
Паморок...... Не мистецтво, а ганьба.
Дід Іван Показати IP 7 Жовтня 2019 07:46
Така собі культурно матюклива мова. В реальному житті матюки як слова паразити вживаються набагато частіше. Загляньте на яку небудь пянку-гулянку, сходіть на рибалку, завітайте ввечері в парк, поспостерігайте за будівельниками - от там є що послухати з уст усіх верств населення, незалежно від статті.
777 Показати IP 7 Жовтня 2019 15:13
Брєд!!!
Їван Показати IP 7 Жовтня 2019 17:55
А прутень це що?
Микола Георгійович Показати IP 7 Жовтня 2019 20:40
А мені сподобалось. Весело було
мерседес Показати IP 8 Жовтня 2019 19:56
Житель Луцка Бабляк Алексей Александрович входит в доверие к людям и потом "кидает" их на деньги - не попадитесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus