USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нетвереза жінка з двома дітьми гуляла дорогою у Луцьку

19 Листопада 2016 11:28
П’яна жінка йшла вулицею Набережною з двома дітьми – 2-річним хлопчиком і 4-річною дівчинкою. Діти бігали проїжджою частиною і кілька раз мало не потрапили під машини, на що мама ніяк не реагувала, - пише Волинь24.

Неадекватну жінку з дітьми близько 4:30 суботи, 19 листопада помітив екіпаж Самооборони. Та йшла Набережною від перетину з вулицею Шевченка в напрямку Ковельської.

Стали говорити з жінкою, втім діалог давався важко: та була дуже п’яна. Не могла толком пояснити, що тут робить, де живе. Кричала, що ні з ким нікуди не поїде, обурювалася, що «зібралося багато народу». Особливо агресивно поставилася до журналіста з камерою, заявивши, що не хоче, аби її «показали по Волинському телебаченню».

При тому абсолютно не реагувала на зауваження про дітей, які наражалися на небезпеку. Більше того: активістам доводилося постійно забирати дітей з проїжджої частини: мами вони не трималися і вказівок дорослих не слухали.

Хтось з активістів Самооборони впізнав жінку: колись вони були приїздили на виклик до неї додому на вулицю Потебні через якийсь побутовий скандал.

Зрештою жінку вмовили сісти у патрульну машину – і відвезли з дітьми додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Показати IP 20 Листопада 2016 09:25
як діти 2 і 4 роки можуть слухатись вказівок дорослих ще й чужих? Вони ще малі.. а ту маму треба було доставити додому з дітьми якщо хотіли допомогти
мама Показати IP 20 Листопада 2016 09:27
молодці, останнє речення не прочитала.. вибачаюсь
Мама2 Показати IP 20 Листопада 2016 22:43
Таку матір треба лишити батьківських прав. Яка нормальна мати буде лазити з дітьми о 4.30 вулицями міста, та ще й біля дороги. Слава Богу, що з дітьми не сталося лиха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus