USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Невідомі вночі спалили авто журналістів програми «Схеми»

17 Серпня 2020 08:43
Вночі 17 серпня автомобіль програми «Схеми» підпалили біля будинку водія знімальної групи.

Як передає Укрінформ, про це повідомив журналіст програми «Схеми: корупція в деталях» Михайло Ткач у Фейсбуці.

«Погані новини продовжуються. Авто, на якому ми протягом чотирьох років знімаємо матеріали, які ви всі бачили, спалили», – написав він.

За словами журналіста, останній матеріал, який знімали за допомогою цієї автівки – «Королі доріг», – про перших осіб держави, які порушують ПДР.
«Під час зйомок і в самому матеріалі я неодноразово наголошував, що за нашим авто і нами вели спостереження співробітники охорони президента УДО. Авто ночувало біля будинку, де мешкає водій. Прослушка, підпал авто, що далі?» – написав Ткач.

Як повідомлялося, 11 серпня журналіст програми розслідувань «Схеми» Михайло Ткач подав скаргу на бездіяльність слідчих поліції, які розпочали кримінальне провадження після того, як 8 серпня він поінформував про ознаки встановлення пристрою для прослуховування у своєму помешканні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Туркменбаша Показати IP 17 Серпня 2020 09:33
Новий спосіб боротьби з корупцією : якщо не писати про неї, то і не буде.
Микола, Луцьк Показати IP 17 Серпня 2020 09:51
Програма Схеми нещодавно зробила передачу про кортежі Президента, про переселення його родини в державну резеденцію в Кончі Заспі, яку він клявся що віддасть дітям-сиротам, а також про фікцію з так званим великим будівництвом, а точніше про крадіжки на будівництві доріг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus