USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невимовний біль і море сліз: на Волині поховали Героя Михайла Вознюка

25 Січня 2024 22:14
Стійкістю та силою наших воїнів захоплюється увесь світ. Та, на жаль, не всі вони повертаються додому живими. Сьогодні Маневицька громада попрощалась із полеглим у бою військовослужбовцем Михайлом Вознюком.

Про це повідомили в Маневицкій селищній раді.

Відважний воїн із села Троянівка, призваний на військову службу за мобілізацією у лютому 2022 року, до останнього подиху був вірний військовій присязі. У бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, він загинув 17 січня 2024 року в Донецькій області.

Відтепер воїнові навіки 31… Чудовий вік для здійснення мрій, реалізації задуманого. Проте Михайлу судилося пройти інший шлях – шлях воїна та патріота рідної землі.
Зі сльозами на очах, скорботою від невиправної втрати проводжали в останню земну дорогу Героя рідні, односельчани, жителі Маневицької громади, друзі, представники влади та військові. Розривалось серце від болю в кожного, хто прийшов, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу мужнього захисника України.
Чин похорону за полеглим воїном відслужили у місцевому храмі.
Востаннє відлунав сумний трикратний збройний салют за Героєм України, за сином, за братом, товаришем, земляком… Під звуки Державного Гімну України рідна земля Маневиччини прийняла тіло захисника.

«У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Михайла Валерійовича. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!» – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus