USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ніяк не можуть продати поліклініку

17 Листопада 2011 14:38
На території Нововолинської центральної міської лікарні вже добрий десяток років «мертво» стоїть недобудоване триповерхове приміщення поліклініки. Час і погодні умови руйнують довгобуд.

Про це пише газета « Волинь-нова ».

Питання про те, аби на нього знайшовся господар, постало вже давно. Депутати попередньої каденції робили спробу продати цю будівлю нововолинському бізнесмену, але вона не увінчалася успіхом.

Під час однієї з попередніх сесій міської ради місцеві обранці знов повернулися до цього болючого питання і проголосували за те, щоб провести аукціон і продати поліклініку разом із землею (варто зазначити, що її площа становить 2400 квадратних метрів, а земельної ділянки - 0,2 гектара).

Вже й зголосився інвестор, який виграв торги і мав заплатити 400 тисяч гривень. Сума майже символічна, враховуючи те, що об'єкт знаходиться майже в центрі.

Разом з тим у прийнятому рішенні зазначено, що новий власник зобов'язується не змінювати профілю майбутньої установи і придбати магнітно-резонансний комп'ютерний томограф. В іншому випадку об'єкт повинен бути повернутий у комунальну власність міста.

Очевидно, це й стало на заваді продажу об'єкта. Інвестор вже перерахував навіть у бюджет розвитку шахтарського міста десять відсотків від вартості продажу будівлі, як це передбачено законом, а згодом завагався і угода не була підписана. Отож було вирішено недобудовану поліклініку виставляти на новий аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
33 Показати IP 17 Листопада 2011 15:39
уродуві мало дали термін предур хайби найшов такого як сам силами поміратись .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus