USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нові подробиці зникнення аргентинської субмарини

23 Листопада 2017 18:04
Після останнього сеансу зв'язку з зниклим аргентинським підводним човном "Сан-Хуан" в районі її знаходження був зафіксований звук, схожий на вибух.

Про це заявив представник ВМС Аргентини, передає канал 24.

Йдеться про аномальну, потужну, неядерну подію, яка може бути вибухом. Звук зафіксували через три години після останнього контакту з підводним човном.

За словами представника ВМС, ця інформація співвідноситься з даними про якийсь шум в 30 кілометрах від місця останнього контакту з судном, отриманими від організації ISMERLO, яка займається пошуком зниклих підводних човнів. У цей район направлені кораблі і літаки.

"Є два незалежних джерела, які говорять одне і те ж", - сказав представник ВМС.

Нагадаємо, зв'язок із аргентинською субмариною ARA San Juan зник 15 листопада під час її переходу з бази ВМС Ушуая на півдні Аргентини до місця базування в Мар-дель-Плата на південь від Буенос-Айреса. На борту човна перебувало 44 людини. Офіційний представник Міноборони Аргентини повідомив, що на підводному човні ВМС Аргентини "Сан-Хуан", який зник безвісти, закінчується кисень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 23 Листопада 2017 19:53
На жаль, мабуть, новий "Курськ"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus