USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нововолинський Ленін поїде до «Парку радянського періоду»

15 Серпня 2008 14:04
Представники Музею «Парк радянського періоду» попросили владу Нововолинська передати їм на довічне зберігання скульптурну частину демонтованого пам’ятника Леніна. Ні мер, ні депутати проти цього не запручують, – повідомляє 15 серпня репортер «Волинських Новин».
 
До Нововолинської міськради звернулися представники Музею «Парк радянського періоду», який розташований у Дніпродзержинську, з проханням передати на довічне зберігання скульптурну частину демонтованого пам’ятника Леніна. Натомість музей брав на себе зобов’язання надати кошти на виготовлення дзвонів для Свято-Духівського собору УПЦ КП та Свято-вознесеньської церкви УПЦ.
 
Як зазначив Нововолинський мер Віктор Сапожніков, хімічний склад пам’ятника Леніна не придатний для виготовлення дзвонів. Тому, на думку градоначальника, пропозиція музею варта уваги.
 Депутати із ним погодилися і вирішили передати безоплатно релігійним громадам цих двох храмів «металевого вождя». Водночас міськрада не заперечуватиме проти продажу культурної частини пам’ятника Музею «Парк радянського періоду», аби виручені кошти спрямувати на виготовлення дзвонів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 20:06
Туди йому і дорога, і світлая память. Амінь.
Анонім Показати IP 16 Серпня 2008 11:32
давно пора. втопку радянщину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus