USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий головний міліціонер Нововолинська розказав про найбільші біди міста

20 Лютого 2013 09:19
Подолати дитячу злочинність, торгівлю наркотиками, шахрайство намагатиметься новий головний міліціонер Нововолинська разом із новим колективом.

Новопризначений начальник Нововолинського відділу внутрішніх справ Олег Степанюк окреслив пріоритетні напрямки своєї роботи і колективу під час прес-конференції, що відбулась днями у Новолинську. Про це йдеться на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

Зокрема, Степанюк виділив дві найбільші проблеми. Одна з них - ріст рівня наркозлочинності, адже вже в січні цього року виявили 12 фактів незаконних операцій з наркотичними засобами, порушили 3 кримінальні справи зі збуту та зберігання наркотичної сировини. Друга найбільша проблема - дитяча злочинність.

Також правоохоронці розпочали рейди розважальними закладами міста. Щоб тісніше співпрацювати із мешканцями, у Нововолинську триває операція «Візит».

Як зауважив Олег Степанюк, серед громадськості не повинно бути думки, що міліція не допоможе в будь-якому випадку, тому й закликав населення оперативно реагувати на протиправні дії, що їм відомі чи застосовуються щодо них, і запевнив, що докладатиме зусиль, аби злочин розкрили.

Степанюк наголосив, що жителі міста, особливо люди похилого віку, повинні бути обачними щодо невідомих осіб, які називаються працівниками різних служб і шахрайством можуть заволодіти їхнім майном. Такі випадки нещодавно були зафіксовані в Нововолинську.

Олег Степанюк позитивно охарактеризував очолюваний ним колектив, відзначивши, що працюють у ньому добросовісні та досвідчені працівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 20 Лютого 2013 09:38
Він всім допоможе. Але за гроші. І за великі. Так що звертайтеся.
Петя Показати IP 20 Лютого 2013 11:30
хабарник з прокурором Решетніком
Киця Показати IP 20 Лютого 2013 12:31
Ну, мати "плечі" в МВС то можна й пуцвіріньком стати підполковником.... А Решетник - кращий корєш...
Чісайна Показати IP 20 Лютого 2013 13:18
Розкажіть Степанюку, що вже є новий КПК і кримінальні справи не порушуються, а заяви реєструються в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.. Труба Нововолинську...
Анатоль Бідзюра Показати IP 20 Лютого 2013 14:45
Краще, "Волинські новини" роповіли б про найбільшу біду Нововолинська - міського голову В.Сапожнікова. А то все чогось соромитесь. Не бійтесь правди. О.Решетник та О.Степанюк нові люди у місті, і не увійшли у курс... А цей мером вже 15 років. Сміливіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus