USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Новий кліп «Океану Ельзи». ВІДЕО

6 Вересня 2013 13:10
«Океан Ельзи» щойно випустив відео на третій сингл з альбому «Земля» Rendez-Vous. Кліп цікавий тим, що він став таким собі приквелом до попереднього відео гурту «Стріляй», - інформує ТСН.

Проте події у відео Rendez-Vous відбуваються на три місяці раніше, ніж у кліпі «Стріляй» та є такою собі алюзією на фільми про славетного агента Бонда.

Зважаючи на поєднання сюжетів кліпів «Стріляй» та «Rendez-Vous», нове відео є класичним пріквелом історії, яку музиканти розповіли трохи раніше.

Сама ж пісня Rendez-Vous, як зазначав Святослав Вакарчук, присвячена справжній історії кохання. «Є одна людина в нашому житті, завдяки кому ми стали відомими - продюсер Віталій Климов, який колись запросив групу «Океан Ельзи» до Києва, зняв нам перший кліп... А потім у нього сталася бурхлива історія кохання, він настільки відійшов від групи, що нам довелося залишитися без продюсера. І пісня «Рандеву» присвячена цій історії кохання», - розповів Святослав під час презентації альбому «Земля» у травні цього року.

Нагадаємо, у середині серпня у мережі з'явився запис першого виступу «Океану Ельзи» на ТБ 18-річної давнини. На раритетному записі Вакарчук ще не був фронтменом, а Хусточка грав на дримбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
LD Показати IP 6 Вересня 2013 15:24
І де ж ВІДЕО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus