USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Новий начальник від спорту – фанат футболу. ФОТО

20 Лютого 2012 11:52
Новопризначених начальника управління у справах сімʼї, молоді та спорту ОДА Галину Карнаухову та її заступника Андрія Мороза офіційно представив голова ОДА Борис Клімчук.
Відбулося це 20 лютого під час апаратної наради в ОДА.
Губернатор зауважив, що цими призначеннями влада «продовжує руйнувати монополію ковельчан на посади», адже Галина Карнаухова ‒ з Нововолинська.
Також Клімчук окреслив пріоритети роботи управління на цей рік. Мова про те, що обласна влада має намір фінансово підтримувати «лише спорт високих досягнень». «Це не масовий спорт, це штучне виробництво. Ми працюємо на імідж!» ‒ наголосив посадовець.
Натомість органи місцевого самоврядування мали б, на переконання Клімчука, подбати про фінансування «масового спорту».
Позицію Клімчука поділяє також новопризначений начальник управління Галина Карнаухова. З її слів, бюджетні гроші треба вкладати в розвиток спортивних проектів, де тренери вже показали певні напрацювання. «Отут зробив я, а тут мені треба допомога», ‒ такою має бути позиція тренерів, наголосила новопризначена начальниця спортивного відомства.
Крім того, стверджує Карнаухова, керівникам установ варто навчитися заробляти гроші, надаючи платні послуги за користування тими чи іншими приміщеннями спортивного профілю. Як взірець для наслідування керівник навела досвід Нововолинська.
«Є частина невеличкого приміщення спортшколи і стадіон. Ця споруда заробила, надаючи платні послуги населенню, за минулий рік близько 300 тисяч гривень. Треба не лише вміти використовувати гроші, а вміти їх заробляти і використовувати їх на розвиток», ‒ додала Карнаухова.
Посадовець також розповіла, що призначення на посаду «обласного рівня» було для неї несподіванкою. На її думку, це ‒ наслідок того, що ОДА поцінувала належним чином і людей, які працюють в галузі фізичної культури Нововолинська.
На новій посаді, запевняє Галина Карнаухова, вона планує, насамперед, спільно з колективом управління довести, що не даремно 2012 оголошений в Україні роком спорту і здорового способу життя. «Стосовно особистих підходів до роботи, то найбільший мій ворог, як і ворог будь-якої справи, ‒ це байдужість. Я впевнена, що такого не буде», ‒ розповіла посадовець.
Водночас кадрових змін в управлінні поки не планується. «Як кажуть: «На переправі коней не міняють», то я буду працювати з тим колективом, який є», ‒ зазначила начальник. Зауважимо, наразі в управлінні працює 16 фахівців.
Також в коментарі «ВН» Галина Карнаухова зізналася, що серед усіх видів спорту найбільше любить футболу і є членом виконкому Федерації футболу Волині.
Довідково:
Галина Карнаухова до призначення на нову посаду більше 10 років працювала начальником відділу з питань сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Нововолинської міської ради. За фахом – педагог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 20 Лютого 2012 11:58
а Дмитришина шо поперли???
Біжук Показати IP 20 Лютого 2012 12:28
Побудуйте Палац спорту в Луцьку і тоді з вас буде якась користь.
тиць-здиць Показати IP 20 Лютого 2012 13:32
Вульвузєллу їй в руки. І на 17-й сектор
лучанин Показати IP 20 Лютого 2012 15:56
Совдеповська пані, ще при герою-Фрнцузу була.Це управління нікому не потрібне, чиста афера, відмивання грошей,сидять чиновнии в кабінетах попивають кавусю і думають, куди б відмити грошенята, ніякої користі нікому,тільки біда грошикам нашим, що платимо подакти на цих чиовників, щоб жмити вони і їхня діточки шикарно, а ми бідували.На фіг такі струкутри , скажіть, користь їм чиновникам, а не люду простому
ВАСЯ Показати IP 20 Лютого 2012 21:05
Але портрет-злякатись можна,видно "трудяга" ще та...Підбір кадрів на висоті-спортсмени,активісти,великі економісти,ура!
Чуйна Показати IP 20 Лютого 2012 21:07
А коли там нарешті вже з'являться фанати сім'ї та молоді???))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus