USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оберемки квітів, іграшки і сльози рідних: у Казані ховають загиблих під час стрілянини у школі

12 Травня 2021 13:53
Сьогодні, 12 травня, у Татарстані відбуваються похорони загиблих під час стрілянини у казанській школі № 175.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та Telegram-канали, інформує ТСН.

У результаті нападу загинули дев’ять чоловік: сім учнів і дві вчительки. Похорони відбуваються у різних районах. Попрощатися із загиблими йдуть їхні рідні, вчителі, школярі та небайдужі мешканці міста.

Зокрема, у мікрорайоні Малі Ікла ховали одного із загиблих хлопчиків. Попрощалися також з восьмикласниками Аміром Заріповим і Даміром Гайнутдиновим. «Хлопчик був дуже світлим і освіченим. Його навіть часто показували по телевізору, він читав вірші», – згадав двоюрідний дядько Аміра Заріпова.
У селі Старий Ариш хоронили ученицю 8-А класу Алісу Гаріфулліну.

Дівчинка була єдиною дитиною в сім’ї.
Поховали також 14-річних Ільзе Нагімулліну і Аміра Шайхутдінова. Загиблі були двоюрідними братом і сестрою, ходили до одного класу. Хлопчик і дівчинка були першими, кого вбив нападник.
Ппрощаються у Казані також із загиблою 26-річною вчителькою англійської мови Єльвірою Ігнатьєвою. Віддати останню шану їй прийшли колеги, друзі та учні.
Слід зауважити, що сьогодні в Татарстані день скорботи і пам’яті за жертвами нападу в гімназії № 175. У місті з’явилися банери з написом «Сумуємо». Крім того, люди організували стихійний меморіал навпроти школи. Туди несуть квіти, свічки та іграшки.
Нагадаємо, у вівторок, 11 травня, у столиці республіки Татарстан – Казані - в школі № 175 сталася стрілянина, у якій загинуло щонайменше дев’ять учнів та дві вчительки. Стрільцем виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який закінчив школу чотири роки тому. Хлопця затримали правоохоронці. Його мотиви невідомі.

На допиті Галявієв заявив, що відчуває себе богом і всіх ненавидить. Утім, про відеоігри та булінг не згадував. За його словами, зброю купив легально за два тижні до скоєного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 12 Травня 2021 14:16
Це дуже велике горе для сім'ї загиблих. Тяжко батькам, ховати своїх дітей. Дітей, які на цій землі перед Господом нічим ще не сгрішили. Велике співчуття сім'ям та родинам загиблих. Нехай земля буде їм пухом.
Шарій Показати IP 12 Травня 2021 14:20
А чому він це зробив, яка основна версія?
Психопланетарій, Лип Показати IP 12 Травня 2021 16:20
Начитався невідомо якої літератури та уявив себе володарем долей людських, а можливо кінець кінців проявилась психопатія вроджена та став молодий чоловік витонченим маніяком, або людиною, яка неадекватно висловлює свої емоції.
888 до Психопланетарій, Лип Показати IP 12 Травня 2021 21:46
З дітьми треба спілкуватися,не в телефоні сидіти,а говорити, вчити,розказувати і показувати... інакше.. результат на лице.Всім живим істотам потрібна любов та людяність, увага,а всю ненависть,зло,розганяє з шаленою швидкістю зомбоящик,преса,яка пише більше непотрібну,а ніж користі.Ніхто не спілкується останні роки вживу не лише з дітьми,в парк на прогулянці подивіться..мама з телефоном,п дитина на гойдалці..тьоті чи дяді результат свій показує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus