USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обговорили кандидатуру на очільника Володимир-Волинського лісгоспу

2 Жовтня 2015 16:08
Кадрова комісія Громадської ради при ОДА обговорила кандидатуру Дмитра Войтюка на посаду очільника ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Обговорення відбулося в овальній залі облдержадміністрації сьогодні, 2 жовтня.

Дмитро Войтюк народився 26 травня 1968 року в селі Коритниця Володимир-Волинського району. Нині мешкає у місті Володимир-Волинський.

У лісовій галузі він працює з 1987 року.

Кар’єру розпочинав, працюючи лісником на Житомирщині.

Згодом, після служби в армії, повернувся на Волинь.

З 1989 по 1992 рік працював єгерем Ішівського лісництва Володимир-Волинського лісгоспзагу Держоб’єднання «Волиньліс».

У 1992-1994 працював на посаді мисливствознавця в ДМГ «Ішівське» Держоб’єднання «Волиньліс».

У 1994 році став очільником згаданого держпідприємства, де працював до 1997 року.

1997-2001 роки – робота мисливствознавцем Володимир-Волинського ДЛГ Держоб’єднання «Волиньліс».

У 2002-2003 роках працював лісничим Перевалівського лісництва Турійського держлісгоспу Держоб’єднання «Волиньліс».

У 2002-2003 роках лісничий Ішівського лісництва Володимир-Волинського ДЛМГ Держоб’єднання «Волиньліс».

У 2003-2013 роках працював директором ДП «Горохівське лісомисливське господарство» ВОУЛМГ.

З 2013 по липень 2015 роки директор ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» ВОУЛМГ.

У липні цього року контракт з Держлісагентством закінчився, тож Дмитро Войтюк працює на підприємстві в якості тимчасово виконувача обов’язків директора і сподівається на перепризначення.
З Держлісагентства в облдержадміністрацію надійшли документи щодо кандидатури Дмитра Войтюка на посаду директора ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».

Сам кандидат поділився своїм баченням, як можна далі на Волині розвивати лісову галузь. На його думку, за складної ситуації керівник підприємства має мотивувати роботу підлеглих підвищенням зарплати.

Крім того, він пропонує належно підготуватися до боротьби з лісовими пожежами у новому літньому сезоні. Оскільки цього року на Волині під час лісових пожеж виявилося, що у лісівників та надзвичайників немає достатніх засобів гасіння: води, рукавів тощо.

Наступний крок - електронний обіг деревини, чіпування кожної колодки. Крім того, Дмитро Войтюк пропонує закупити обладнання для рубання гілок на щепу, щоб перероблялася вся деревина.

Не оминулося на обговоренні кандидатури Дмитра Войтюка і без згадки про його нинішнього начальника – тимчасово виконувача обов’язків начальника обласного управління лісомисливського господарства Олександра Кватирка. Нагадаємо, призначення Кватирка на цю посаду викликало обурення в громадських активістів, які влаштовували акції в Києві і на Волині, і збирали підписи. До Кабміну навіть надіслали «компромат» на Олександра Кватирка.

Так, присутні активісти, зокрема представник ГО «Волинське об’єднання учасників АТО та волонтерського руху» Юрій Рудницький поцікавився у Дмитра Войтюка про його ставлення до громадських організацій та Олександра Кватирка.
Дмитро Войтюк відповів, що з громадськими організаціями готовий співпрацювати. А щодо оцінки роботи Олександра Кватирка, то він відповів, що за його роботи в галузі покращилася дисципліна. А сам він «молодий і енергійний», але оцінити за півтора місяця його роботи не може дати.

Натомість активісти кажуть, що Дмитро Войтюк підтримує громадські організації, які не підтримують Олександра Кватирка. А нещодавно він, начебто, збирав підписи на користь Олександра Кватирка.

Після обговорення члени кадрової комісії одностайно вирішили рекомендувати Дмитра Войтюка на посаду керівника ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
А Показати IP 2 Жовтня 2015 17:18
А судді хто? КЛОУНИ.
небайдужий до А Показати IP 3 Жовтня 2015 11:42
Цікаво що питання задавав Захарченко(людина яка мала перевірити корупцію в санаторії "Лісова пісня" згідно доручення Громадської ради) а натомість він і ще три таких же проходімцев з Громадської ради влаштувались в санаторій на роботу на оклади по10тис грн.Ціле літо пили гуляли в ресторані за рахунок санаторія,кришували незаконну торгівлю і поселення.І такі люди вирішують хто де і на якій посаді має працювати?Схаменіться люди-це якийсь театр абсурду!!!
Патріот Показати IP 2 Жовтня 2015 18:12
Ті десятиліття роботи з Колісниками для Д.Войтюка не пройшли безслідно- хроби корупції і різних махінацій всеціло прошили його нутро. Бо коли б не вліз в кожну дірку Колісника без мила, то довго на посаді не затримався. Тому з такими горе керівниками лісу ладу ненаведемо і правдивому українському лісові небути ! Молодих і неспорчених треба ставити на відповідальні посади !!!
член Показати IP 2 Жовтня 2015 18:55
одноголосно проголосували присутні члени, але іх щось дуже мало: 6 з 17.
лосеня Показати IP 2 Жовтня 2015 22:27
Це пі...єць повний якісь халуї далекі від лісу вирішують чи бути людині керівником після того як він пройшов конкурс.Куда ця держава котится до чого ми вже доробились і дожились.А Дорошука на начальника управління - це взагалі могли сказати хворі на всю голову люди. Знаю Толіка десятки років лісовод він сильний і рівень його інженера ---- но не начальника упраавління. Шановні крикуни і гавкуни подивітся який стан доріг яка в нас медецина на переферії в вас роботи хмара а ви лізите там де можна щось для себе ворвать.Як ви людям *реном стали.
Ліс до лосеня Показати IP 4 Жовтня 2015 10:43
Бачу, що коментар писав дійсно таки лось! Ніякої етики і культури спілкування! Але я хочу не це сказати. Я знаю Дорошука теж не один десяток років і набагато краще вашого, я знаю його як вивисокоінтелектуальну, розумну, порядну і досвідчену людину. Спеціаліста вищого класу. Доношу до вашого відома, що якщо ваші Колісники- менші можуть займати керівні посади, закінчивши цуманську школу на трійки, і з такими ж оцінками університет, то Анатолій Васильович, який закінчив і школу і університет на одні п'ятірки може сміливо подавати свою кандидатуру на пост президента, а не лише на очільника волинського лісу!!!
Цумань-Луцьк Показати IP 4 Жовтня 2015 08:58
Прошу модераторів видалити мій перший коментар так як там допущена помилка. Не опубліковуйте. Дякую
Патріот Показати IP 4 Жовтня 2015 19:47
Ой і наслухався в свій час балачок від Колісників як вони його за носа водили. А Д.Войтюк від того тішився і вірно їм служив. Твердолобість і прислужництво у них цінилось. Це якраз той кадр з яким легко робити різні темні справи. А мають прийти до керівництва молоді і незаплямовані фахівці. Тест відбору для всіх один- працював за Колісників на керівних посадах, то тепер йди працювати лісниим і докажи всім, що все про що ти говорив підлеглим на протязі останніх років сам можеш виконати. От з цього і почнеться очищення влади на місцях. Бо ніхто директором не родився, і кожна добросовісна праця мила Богові і людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus