USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Обласний екскурсійно-методичний центр планують реорганізувати

31 Травня 2018 08:14
Обласний екскурсійно-методичний центр пропонують приєднати до комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт», мовляв, у них співпадають форми власності та оподаткування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук запропонувала приєднати підприємство до Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської ОДА.

«Це наше обласне підприємство, є пропозиція передати його, шляхом приєднання, до Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації», - наголосила Мирослава Василівна.

Директор Юрій Лобач зауважив, що варто якомога швидше здійснити процедуру, адже заклад не функціонує, а борги за електроенергію та інші комунальні послуги можуть зростати.

«Для початку варто передати майно, тоді реорганізувати і приєднати чи ліквідувати», - наголосив Юрій Лобач.

Після дискусій члени комісії погодили приєднання, щоправда не до центру туризму ОДА, а до КП «Волиньенергософт». Мовляв, між ними співпадають форми власності та оподаткування, що дозволить провести реорганізацію юридично правильно.

Цю пропозицію члени комісії рекомендують ухвалити під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus