USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Обласний центр Волині отримає 10 спортивних та дитячих майданчиків

1 Липня 2008 14:14

У День молоді, 29 червня, у Луцьку представники міської влади на чолі з міським головою відкрили два нові майданчики у дворах багатоповерхівок – дитячий та спортивний, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба та його радник із питань молодіжної політики Володимир Пащенко, відкриваючи дитячий майданчик у дворах багатоповерхівок на проспекті Молоді, 8, поспілкувалися з мешканцями прилеглих будинків, котрим «новобудова» сподобалася.
«Ще би таких майданчиків... Вони на часі», – просили лучани. Представники міської влади, у свою чергу, закликали дорослих берегти майданчик попри те, що до цього  планують залучити муніципальну поліцію.
Радник міського голови Луцька Володимир Пащенко, котрий безпосередньо курує виконання відповідної програми, зазначив, що на цей ігровий майданчик сходиться малеча і з інших дворів, а ввечері там можна нарахувати більш ніж півсотню дітей. Тому програма реконструкції та будівництва дитячих і спортивних майданчиків є дуже актуальною. Пан Пащенко також наголосив, що рішення про конкретні місця розташування подібних об’єктів прийматимуться з урахуванням кількості населення, що там проживає.
За словами голови постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергія Григоренка, депутати Луцькради виділили з міського бюджету кошти в сумі 300 тисяч гривень на будівництво 10-ти нових спортивних та дитячих майданчиків у місті, котрі планують завершити до Дня Незалежності. Пан Григоренко впевнений у тому, що незабаром міськрада на сесії виділить понад мільйон гривень на побудову решти об’єктів такого призначення, на що також сподівається Богдан Шиба.
Довідково:
У церемонії відкриття майданчиків взяла участь ціла «делегація» – Луцький міський голова Богдан Шиба, його заступник Микола Іванюк та радник Володимир Тищенко, голова профільної депутатської комісії міськради Сергій Григоренко, голова фракції БЮТ у Луцькій міській раді Юрій Корольчук, голова комітету по фізкультурі та спорту Володимир Тонконог та лідер Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus