USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Один із перших закладів освіти Луцька: школі №16 виповнилось 60

22 Лютого 2019 17:49
Заклад загальної середньої освіти № 16 у Луцьку відзначив 60-ту річницю з дня створення. З цієї нагоди сьогодні в актовій залі школи зібралися вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники, учні та чимало гостей. Привітати колектив зі святом прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Борис Смаль, начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Загальноосвітня школа №16 з’явилася на території міста однією із найперших, йдеться на сайті міськради. Тому сьогодні свято не лише цього закладу, а й усього мікрорайону Вересневе, адже у стінах школи побували шість поколінь учнів. Та незважаючи на поважний вік, тут є все необхідне для комфортного здобуття знань та занять спортом. Зараз у школі навчається 681 учень. ЗЗСО № 16 є учасником програми НЕФКО, в рамках якої у школі буде проведено заміну усіх вікон. Цьогоріч за кошти міського бюджетузроблять капітальний ремонт харчоблоку.
У вітальному слові Ігор Поліщук зазначив: «60 років – це величезний шлях, сповнений досвіду та мудрості. Дякую усім, хто працював у цій школі та навчався у ній, аби зараз робити наше місто та нашу країну кращими. За останні два роки мікрорайон Вересневе зазнав кардинальних змін. На місці занедбаного смітника з’явилося нове футбольне поле, сучасна амбулаторія, інші ремонти та покращення. Цьогоріч буде виділено фінансування на ремонт харчоблоку школи. Протягом наступних двох років буде замінено усі вікна та двері на енергозберігаючі, відремонтовано вентиляційні системи та мережі, проведено капітальний ремонт даху та фасаду школи». Також Ігор Поліщук додав, що відтепер футбольна команда школи №16 тренується на новозбудованому стадіоні на свіжому повітрі та подарував футбольній команді школи 18 комплектів нової футбольної форми.
Потому він вручив Подяку міського голови педагогічному колективу комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16 Луцької міської ради» (директор Троцький Василь Володимирович) за сумлінну працю, високу професійну майстерність, впровадження інноваційних методів навчання та виховання учнівської молоді, а також з нагоди 60-річчя з дня створення навчального закладу, а також Гречишкіній Валентині Фролівні – вчителю математики комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16 Луцької міської ради» за багаторічну педагогічну діяльність, високий професіоналізм, ефективне використання інноваційних підходів до організації освітнього процесу.

Долучилися до привітань начальник управління освіти Зіновія Лещенко та нагородила зразкових працівників закладу відзнаками управління освіти Луцької міської ради.

Директор школи Василь Троцький також привітав своїх колег із визначним ювілеєм закладу. Він висловив подяку Луцькій міській раді за підтримку в усіх починаннях та допомогу.

Для гостей підготували чудовий святковий концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама учня школи №16 Показати IP 23 Лютого 2019 12:07
Я люблю нашу школу... Сама там вчилась і вдячна за все. Ремонт харчоблоку і нові вікна, це важливо для учнів... Та ще повинен бути елементарний комфорт... Чому за стільки років ніхто не глянув на те, що не вистачає туалетів??? Туалет повинен бути на кожному поверсі, а в нас тільки на першому. Та і той в новому корпусі більше зачинений.... Виходить, що дітям потрібно іти в інший корпус і стояти в довгій черзі... на таку кількість дітей один хлопчачий а один дівчачий туалет це замало....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus