USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Один велосипедист «упіймав» пішохода, інший – заднє колесо автобуса

4 Червня 2010 11:22
Третього червня на автошляхах Волині трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів – чи не вперше роверист наїхав на когось, а не навпаки.

Про це інформує прес-служба обласного управління Державтоінспекції.

У четвер, 3 червня близько 18-ї години у Ковелі 26-річний чоловік їхав на велосипеді «Мінськ» автотрасою. Водій двоколісного транспорту не помітив ковельчанина, який переходив дорогу через пішохідну доріжку.

На швидкості велосипедист збив 55-річного чоловіка. Внаслідок зіткнення пішохід отримав тілесні ушкодження.

Того ж дня о 11-й годині у Нововолинську велосипедист колесив тротуарами міста напідпитку. Спочатку роверист їхав по тротуару. Однак хміль вдарив у голову і велосипедист не втримався на пішохідній частині. З’їхав із тротуару та врізався в автобус «Богдан» - у заднє праве колесо.

Унаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus