USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Оголосили конкурс дитячого малюнка для новорічної листівки

11 Листопада 2015 10:28
Конкурс на кращий дитячий малюнок для створення офіційної новорічної листівки оголосили у МЗС України, – передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

Цього року у міністерстві вирішили створити особливу листівку на основі дитячого малюнку на тему Нового року та миру на Донбасі, адже в контексті бойових дій на сході України дитячі малюнки, подаровані українським бійцям, набули особливого символізму.

Тож у МЗС оголосили конкурс дитячого малюнка. Автори трьох найкращих робіт отримують від міністерства новорічні подарунки, а малюнок-переможець стане основою новорічної листівки міністра, яку отримають сотні високоповажних адресатів в усіх країнах світу.

До участі в конкурсі запрошують дітей будь-якого віку з будь-якої країни світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вчитель Показати IP 11 Листопада 2015 13:22
Люди добрі ! Допоможіть! Вранці позвонили в школи з любомльського райвно і сказали всім вчителям молодших класів здати по сто гривнів, бо з Луцька (облоно) їде перевірка!Скільки пан Стрільчук буде ще тривати це здирнецтво?Де контролюючі органи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus