USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оголосили переможців премії Grammy-2016

16 Лютого 2016 09:23
Лауреатів 58-ої церемонії Grammy нагородили у Лос-Анджелесі, – пише "Канал 24".

Найкращим "вокальним поп-альбомом року" став альбом "1989" американської співачки Тейлор Свіфт.

А кліп на пісню Свіфт Bad Blood отримав Grammy як "Найкраще музичне відео".



Найращим рок-альбомом року став "Drones" британської групи Muse. Найкращим метал-альбомом був визнаний "Cirice" шведської хеві-метал групи Ghost. Найкращим альтернативним рок-альбомом став "Sound & Color" групи Alabama Shakes.



Гурт Muse із премією Grammy

Піснею року названо композицію Еда Ширана "Thinking Out Loud".



Пісня Кендріка Ламара "Alright" перемогла в категоріях "Найкращий реп-виступ" і "Найкраща реп-пісня". Ламар також отримав Grammy за найращий реп-альбом — "To Pimp a Butterfly".

Найкращим саундтреком була визнана робота мексиканського композитора Антоніо Санчеса до оскароносного фільму "Бьордмен".

Найкращою піснею, написаною для кіно, стала композиція Glory з фільму "Сельма", записана репером Коммоном і Джоном Леджендом.



У категорії "Найкращий музичний фільм" премію отримала документальна стрічка "Емі" про покійну співачку Емі Уайнхаус.

Також серед лауреатів премії виявився колишній президент США Джиммі Картер, який отримав нагороду за аудіоверсію своєї автобіографії “Ціле життя: роздуми дев’яностолітнього”.

Всього в цьому році буде видано премії у 83-х номінаціях. Найбільш почесними номінаціями вважаються "Запис року", "Альбом року", "Пісня року" і "Кращий новий виконавець".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus