USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Океан Ельзи» у Луцьку заспівав для бійців АТО

25 Травня 2017 10:40
У рамках благодійного проекту «Мистецька терапія» поранені бійці, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, матері, дружини загиблих волинських солдат і їхні діти, мали можливість відвідати у Луцьку концерт популярного гурту «Океан Ельзи».

Дякуючи організаторам концерту і спільній координації відомого волонтера Наталії Ариванюк, керівника проекту «Меценати для солдата» Руслана Теліпського та заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького та благодійного фонду «Рідна Волинь», - 100 волинських бійців АТО, поранені воїни з волинських шпиталів та сім’ї загиблих солдат з Небесного Легіону Волині у кількості 30 осіб, були запрошені на стадіон «Авангард», щоб разом з тисячами шанувальників популярного гурту »Океан Ельзи» поринути в неймовірну атмосферу музично-пісенного свята.

Концерт тривав майже три години і приніс «море» задоволення, звичайно, в першу чергу молоді, але і бійці АТО та запрошені члени сімей загиблих волинських солдат, теж отримали енергетичний «драйв» від виступу гурту і його лідера Святослава Вакарчука.

Музиканти виконали пісні із нового альбому «Без меж» та інші пісенні композиції із попередніх платівок, які вже давно популярні у всеукраїнському та міжнародному музичному просторі.

Усі, хто був у цей вечір на концерті, разом з артистами співали і танцювали кожен пісенний номер і залишились приємно зворушливі від фантастичного музичного шоу мега – популярного гурту «Океан Ельзи» та з позитивними емоціями і враженнями покидали справжнє свято української пісні.

Віталій Іваницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus