USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Окупанти обстріляли касетними снарядами Миколаїв: 5 людей загинуло, 15 поранених

15 Квітня 2022 20:43
Російські військові вкотре обстріляли житлові квартали українського Миколаєва та область із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок злочинних дій рашистів 15 мирних жителів отримали поранення.

П’ять мирних жителів загинули. Про це повідомив очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише Обозреватель.

«Денний обстріл житлових кварталів касетними снарядами: 15 поранених, 5 загиблих. П’ятий миколаївець підняв снаряд, що не розірвався... Ще раз повторюю: не чіпайте невідомі предмети! Це буває смертельно!» – написав він.

В Оперативному командуванні «Південь» підтвердили використання ворогом для обстрілу касетних боєприпасів, заборонених у всьому світі.
Раніше в Telegram голова Миколаївської облради з гуманітарних питань регіону Ганна Замазєєва опублікувала фото залишків боєприпасів з касетних снарядів, якими росіяни обстрілювали мирне місто.

Вона уточнила, що всіх постраждалих доправлено до медзакладів, де вони отримують необхідну допомогу. На щастя, дітей серед поранених немає.

За даними Замазєєвої, загалом на сьогодні в миколаївських лікарнях перебуває 287 людей, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Голова Миколаївської облради з гуманітарних питань висловила подяку і шану лікарям, які продовжують працювати в таких тяжких умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus