USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Окупанти ракетами обстріляли Одесу: загинув підліток, є поранені

2 Травня 2022 20:05
Окупанти увечері у понеділок, 2 травня, завдали ракетний удар по Одесі.

Як згодом повідомили у місцевій ОВА повідомили, що є загиблі та постраждалі.

«Сьогодні ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів інфраструктури Одеси. На жаль, є загиблі та поранені», – йдеться у повідомленні.

Начальник обласної військової адміністрації Максим Марченко заявив, що армія РФ діє як терористи.

«Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі!» – сказав Марченко.

За попередніми даними, після ракетного удару в Одесі загинув 13-річний підліток. Поранення отримала 17-річна дівчина, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Одеська міська рада з посиланням на ОК «Південь» повідомляє, що пошкоджено також одну із релігійних споруд міста.

«По Одещині нанесено черговий ракетний удар. Є влучання в об’єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд. Інформація про постраждалих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляли, 30 квітня в Одесі в результаті ракетної атаки була пошкоджена злітно-посадкова смуга аеропорту. Її подальше використання неможливе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus