USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опра Вінфрі думає про висунення у президенти США у 2020 році

9 Січня 2018 22:22
Популярна телеведуча й актриса Опра Вінфрі "активно думає" про те, щоб балотуватися на пост президента США у 2020 році. Про це повідомляє CNN із посиланням на джерела в оточенні зірки.

Двоє близьких друзів, які побажали залишитися анонімними, заявили, що довірені особи Вінфрі переконують її вступити у президентську гонку.

За словами одного з джерел, такі розмови поширюються вже кілька місяців, але поки телеведуча не вирішила балотуватися.

Офіційний представник Вінфрі не коментує цих заяв.

Прес-секретар Білого дому Гоґан Ґідлі зазначив, що президента США Дональд Трамп "вітає виклик" і буде радий бачити Вінфрі своїм опонентом, повідомляє "Голос Америки".

Протягом 25 років Вінфрі вела щоденне телевізійне ток-шоу, а зараз контролює мережу кабельного телебачення Own, яку сама заснувала.

7 січня на церемонії вручення премій "Золотий глобус" телеведуча здобула премію Сесіля Блаунта Де Мілля. Виступ Вінфрі на церемонії викликав розмови про початок її президентської кампанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus