USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Оприлюднено результати виборів

13 Листопада 2012 10:39
Результати виборів народних депутатів України, що їх оголосила ЦВК, оприлюднені в сьогоднішньому номері газети Верховної Ради «Голос України».

Про це пише УНІАН.
10 листопада ЦВК оголосила результати виборів до ВР за партійними списками. Через 2 дні, 12 листопада, ‒ підвела підсумки голосування українців за кандидатів в одномандатних виборчих округах.

Згідно з Законом України «Про вибори народних депутатів...», Центральна виборча комісія мусить не пізніше п’ятого дня після оголошення офіційних результатів виборів оприлюднити їх в офіційних ЗМІ: «Голос України» та «Урядовий кур’єр».

Як повідомляв УНІАН, на виборах 28 жовтня українці обрали половину ВР (225 нардепів) за пропорційною системою, а половину ‒ за мажоритарною. Проте через фальсифікації ЦВК відмовилась встановлювати підсумки виборів у 5-ти мажоритарних округах: №№ 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 (Черкаси), 197 (Канів, Черкаська область) та 223 (Київ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus