USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Орест Лютий у Луцьку: А я не москаль. ВІДЕО

24 Листопада 2014 14:30
В рамках концерту «Лагідна та сувора українізація» Орест Лютий, людина, яка шукає відповіді на одвічні питання: «Хто ми?», - виконав для лучан і свої найновіші пісні, й ті, що вже сприйняті народом на «ура».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в неділю ввечері, 23 листопада, до Луцька з концертом завітав професор антропології Орест Лютий та антитоталітарний музичний гурт «Сталін унд Гітлер капут».

Пропонуємо переглянути відео кількох виступів Ореста Лютого.

А Я НЕ МОСКАЛЬ

Авторський проект Ореста Лютого (а саме під таким псевдонімом виступає митець, телеведучий та письменник Антін Мухарський) розпочався 1989 року, коли він написав першу пісню «А я не москаль». Зі слів самого автора, це був час, коли він був «трохи москалем», бо ж народився у СРСР і служив у радянській армії. Але зі стартом проекту все змінилося – він усвідомив себе українцем. Заразом, Лютий запитав у зали, чи є на концерті москалі. Публіка мовчала. А чи є хохли? І тут обізвалося кілька голосів, на що Орест висловив припущення, що, мабуть, ті, хто відгукнулися, не до кінця розуміють значення цього слова. Бо хохол, зі слів професора антропології, – це той, хто прислужує москалеві.



КДБ ПРАЦЮЄ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 26 Липня 2016 12:59
Не, ты не москаль. Ты деб*л!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus