USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Отруєння Скрипалів: росЗМІ розкрили особу третього підозрюваного

10 Жовтня 2018 20:33
Співучасником «Петрова» і «Боширова» у замаху на Скрипалів Велика Британія може оголосити 45-річного «Сергія Федотова».

Про це повідомляє російське видання Фонтанка, передає ТСН.

Зазначається, що у січні-лютому 2014 року він здійснив подорож до Чехії одночасно з іншими двома підозрюваними в отруєнні. Як повідомлялось, вже під час цієї подорожі агенти стежили за Скрипалем.

Зазначається, що «Федотов», «Боширов» і «Петров» тоді користувалися закордонними паспортами 64-й серії з близькими номерами.

Крім Праги, Києва, Мілана і Женеви, «Сергій Федотов» щонайменше тричі відвідував Лондон - в березні 2016-го, березні 2017-го та березні 2018-го. Останній раз він прибув до Великої Британії 2 березня, як і «Петров» з «Бошировим», але іншим рейсом, а полетів 4-го, в день замаху, разом з ними.

Стверджується, що ця інформація була у Скотланд-Ярду з самого початку, але з якихось причин її було вирішено притримати. Про «Боширова» і «Петрова» було зручно розповісти в одному «файлі», оскільки вони разом зафіксовані відеокамерами Солсбері і аеропорту Гетвік, а «Федотов» пересувався автономно.

Раніше видання Telegraph писало, що у справі про отруєння є третій підозрюваний. Втім, офіційно ця інформація не підтверджувалася.

Правоохоронні органи Великої Британії 5 вересня оприлюднили фото та імена осіб, підозрюваних в отруєнні російського екс-розвідника Сергія Скрипаля і його доньки Юлії у Солсбері - ними виявились «Олександр Петров» і «Руслан Боширов».

Після цього підозрювані дали інтерв'ю російському пропагандистському виданню Russia Today. Під час розмови вони розповіли, що начебто займаються підприємництвом, а в Солсбері їздили «як туристи», аби подивитися на пам'ятки і «відірватися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus