USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.50 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Отримав поранення, несумісні з життям: на війні загинув волинянин Дмитро Редчук

13 Липня 2023 12:29
10 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті П’ятихатки Василівського району Запорізької області під час ворожого мінометного обстрілу отримав поранення, несумісні з життям, старший солдат взводу зв’язку механізованого батальйону волинянин Дмитро Редчук.

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

«І знову небесне воїнство поповнилося ще одним нашим Героєм....

Завжди думав про інших більше, ніж про самого себе. Саме таким у серцях та душах друзів, рідних та близьких назавжди залишиться 35-річний Герой зі села Звиняче Дмитро Редчук.

З перших днів війни мужній захисник не залишився осторонь воєнних дій. До повномасштабного вторгнення брав також участь у бойових діях у зоні АТО.

Відвертий, добрий, справедливий, щирий, завжди із посмішкою – таким пам’ятатимуть Дмитра дружина, батьки, сестра, рідні та знайомі. Він умів помічати те, на що багато інших не звернули б уваги, не проходив повз людської біди. Дмитро ставив перед собою цілі, будував плани, але...

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, побратимам загиблого Захисника. Поділяємо Ваш біль та горе. Низький уклін за героїчний подвиг! Вічна пам’ять, честь та шана Герою!» – йдеться у повідомленні.

Про чин поховання повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus