USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Отримав новий термін ув’язнення, не виходячи з тюрми

22 Листопада 2011 10:48
Став чинним вирок Любомльського районного суду Волинської області щодо обвинувачення 4-х членів злочинної групи, які незаконно ввозили в Україну з метою збуту особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін.
Про це повідомили у прес-центрі Служби безпеки України


Організатор вчинення злочину - 27-річний в’язень Сокальської виправної колонії, який відбував другий термін покарання (10 років) за вчинення розбійного нападу. Зловмисник за допомогою мобільного зв’язку залучив до справи своїх близьких друзів.

Один із них - лучанин Олександр придбав у Польщі замовлений наркотик і намагався протиправно ввезти його до України, але був затриманий працівниками СБУ з пакунком амфетаміну.

Згодом правоохоронці виявили весь ланцюжок постачання психотропних засобів від кур’єра до реалізатора та затримали ще двох мешканців Луцька та Луцького району.

Під час обшуку камери організатора вчинення злочину, під матрацом ліжка виявили мобільний телефон та п’ять сім-карток різних мобільних операторів.

Вироком суду молодикові присуджено додаткове покарання і тепер він відбуватиме новий термін – 12 років позбавлення волі. Інші члени групи отримали покарання – по п’ять років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
vb Показати IP 22 Листопада 2011 20:48
Фамилия организатора,случайно не Конзера И.С
я Показати IP 27 Листопада 2011 13:20
саме так
vb Показати IP 29 Листопада 2011 21:07
погоняло "боксер"
читач Показати IP 20 Лютого 2012 15:28
«ха-ха»… мабуть саме для таких розумників і розроблено на сайті посилання «Коментарі». Якщо автор статті не вказав прізвище організатора, то розуміється на законодавстві України… … а ви – дотепники… мабуть хотіли повипеднрюватись на тему хто краще розуміється на прізвищах міста Луцька …

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus