USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Озброєний чоловік захопив в заручники 30 осіб у ТЦ на Філіппінах

2 Березня 2020 09:29
Чоловік узяв в заручники десятки людей в торговому центрі в містечку Сан-Хуан, що знаходиться на схід від столиці Філіппін Маніли.

За даними видання The Straits times, щонайменше один чоловік був поранений і доставлений до лікарні, пише УНІАН.

Глава Східного поліцейського округу Джонсон Алмазан сказав, що постріли були чутні в V-Mall незадовго до полудня за місцевим часом. Тисячі покупців, продавців та працівників торгового центру бігли до виходу після того, як почалися постріли.

Мер міста Френсіс Замора повідомив журналістам, що взяв в заручники 30 осіб колишній охоронець, який раніше працював у торговому центрі. Після звільнення він не з'являвся декілька днів і повернувся сьогодні, щоб «висунути деякі вимоги». Також мер повідомив, що озброєний ексохоронець намагався переконати інших колег приєднатися до нього і здійснити якийсь бунт проти керівництва торгового центру.

Замора зазначив, що чоловік, імовірно, приніс з собою гранати. Сам Замора зараз на місці, намагається домовитися з бойовиком.

V-Mall – це популярний торговий центр для тих, хто шукає дешеві телефони та електронні товари, а також підробки дорогих брендів, уточнює видання.

На відео, розміщених в соціальних мережах, видно поліцейські машини біля входу в торговий центр і сотні людей. Всі двері торгового центру замкнені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus