USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Парасюка та Пашинського звинуватили у розстрілах людей на Майдані

1 Березня 2018 08:44
Голова комітету Верховної ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський і народний депутат Володимир Парасюк брали особисту участь у розстрілах людей під час Євромайдану в лютому 2014 року.

Про це під час допиту заявив учасник подій, грузинський снайпер Олександр Ревазішвілі. Про це інформує «Fbnews» з посиланням на РІА Новости.

За словами Ревазішвілі, Пашинський і Парасюк стріляли по протестувальниках із власної зброї.

«Пашинський стріляв зі свого автомата короткими чергами. Парасюк молодий – з карабіна «Сайга», його батько – з карабіна СКС», – йдеться у свідченнях Ревазішвілі.

Крім того, снайпер стверджує, що зброю і наказ відкрити вогонь він та інші члени «розстрільної групи» отримали від Сергія Пашинського.

Ревазішвілі готовий надати цю інформацію в українському суді.

Також наводяться свідчення колишнього грузинського військового Коби Нергадзе, який стверджує, що за «допомогу протестувальникам в Україні» його групі спочатку виділили 10 тис. доларів і ще 50 тис. доларів обіцяли після повернення з відрядження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Лучанин Показати IP 1 Березня 2018 09:24
Якщо уважно дивитись відео з майдану, то можна бачити, що люди по яким стріляли здивовано обертались назад... Це для них була несподіванка... Чесно кажучи, задовбали ви своїми "революціями-переворотами". Країну ведуть у прірву, а в школам дітям розказують, що кидати котейль Молотова у поліцію - це подвиг, про який відразу напишуть у підручниках історії. Президентів треба обирати на виборах і поважати вибір інших. Цікавий вираз ходить в інтернеті.
хтось до Лучанин Показати IP 1 Березня 2018 10:32
частково згоден, революції не можна робити на кожних виборах. але як обрати на виборах, точніше КОГО обрати, якщо звичайний Іван в кандидати потрапити не може... впевнений шо після цих виборів ще будем згадувати пороха як хорошого президента, тому шо кандидати будуть ще ті
Лучанин до хтось Показати IP 1 Березня 2018 11:04
"звичайний Іван " , я вибачаюсь, але звичайним Іванам нічого робити на виборах. Зараз в Раду потрапило трохи тих "іванів", так це жах якийсь. Щоб брати участь у виборах людина вже повинна виділятись із натовпу, тільки не тим, що він на поліцію кидається, а громадською чи економічною чи науковою діяльністю. Якщо людина тільки може, що кричати і називати себе активістом, то це не кандидат, але люди за таких люблять голосувати, а потім чухають потилицю і кажуть "як би ж то я знав." До речі, є чудова гумореска Остапа Вишні "Чухраїнці", яку чомусь не люблять включати в шкільні підручники. Шикарний правдивий твір, так міг написати тільки той, хто любив свій народ. Мудрий педагог виправляє помилки учня, а не хвалить його задарма.
хтось до Лучанин Показати IP 1 Березня 2018 11:22
ті хто виділяються з натовпу - це хто? тимошенко порошенко бойко саакашвілі ляшко? справді, дуже виділяються, проте здається зі звичайного Івана було б менше шкоди. перегляньте соцопитування, хто в українців на першому місці на наступні вибори, і скажіть мені чи добре буде при тій людині, яка виділяється з натовпу. з приводу деяких "простих іванів" я з вами згоден, але правда в тому шо чесній, розумній і успішній людині не захочеться пхатися і позоритись політикою.
хехъ до хтось Показати IP 2 Березня 2018 12:43
100%
Лучанин Показати IP 1 Березня 2018 09:44
Заберіть цю новину чи ви думаєте всі в країні дибіли і вірять в байки про "революцію".
hjgjggj Показати IP 1 Березня 2018 10:09
вот вам і герої. скоро виявиться шо половина влади там стріляла, а люди які цих людей привели таким чином до влади просто де?іли
наївний до hjgjggj Показати IP 1 Березня 2018 10:46
ви дуже довірлива людина - ще дочитати не встигли, а вже повірили. інформацію в наш час потрібно перевіряти
dasdasd до наївний Показати IP 1 Березня 2018 11:25
Ти вже перевірив? Є чим спростувати?
наївний до dasdasd Показати IP 1 Березня 2018 11:39
а ти вже перевірив? є чим підтвердити?
gdfsgdfgfd до наївний Показати IP 1 Березня 2018 12:52
Про це інформує «Fbnews» з посиланням на РІА Новости. *** Чистосердечне очікуєш?
наївний до gdfsgdfgfd Показати IP 1 Березня 2018 14:11
ну якшо посилання на такі поважні і відомі ЗМІ то це 100% правда))))))))))) а РІА Новости посилаються на СЛОВА грузинського снайпера, тупорєз ти! суддя зварич заявляв шо наколядував 10лямів і це тож РІА Новости написали, то це правда?? вчіться аналізувати прочитане, а не тільки читати
Ахаха Показати IP 1 Березня 2018 10:27
А Янукович проіжджаючи на КамАЗі з грішми довгими чeргами з АК 47.
Влада Показати IP 1 Березня 2018 10:31
А Кличко ,який як показували в програмі Гроші ні в чому не винен? На крові людей простих розбагатів, будується?! Ганьба ганьба тим хто на сцені кричав -Сеня , Тягнибок і Кличко їздили до простих людей, кричали щоб вони їхали на МАйдан , на МАйдані обіцяли людям краще життя, комунальні послуги Сеня Яценюк обіцяв зменшити ще, а вийшло що з їхніх обіцянок? Люди після того МАйдану стали жити гірше наабагато! Багато молоді загинуло і гине, це жах! Як можуть такі як Кличко зараз вести себе так знахабніло по відношенню до людей. Треба було на річницю Майдану Кличку Яценюку і Тягнибоку вийти до людей і Порошенку,який став Президентом . А зараз як люди мучаться виживають, а ці всі владці декларують мільйони, відпочивають. А хіба прості люди не замучені на своїх роботах, вони ж теж хочуть відпочинку?!!! Ганьба ганьба владі. Як так довго терпіти тих брехунів!
віталя до Влада Показати IP 1 Березня 2018 10:43
кличко - реально один з небагатьох політиків, який свої гроші заробив чесним шляхом на очах в мільйонів глядачів.
Мля до Влада Показати IP 1 Березня 2018 10:47
, як бісить оце слиняве "прості люди". Де ті "прості люди", хто "простий", покажіть?! Ви ж всі аж се?ете понтами, хто б що не було, а як "смажений півень" в ду?у клюне, то починається "ой ми прості люди".
постправда Показати IP 1 Березня 2018 10:40
реально страшно від того шо важко зрозуміти де правда і де вимисел, хто бреше а за ким істина. дожили, що на кожному кутку камери, а правду знайти неможливо. купа ЗМІ - і в кожного своя правда... інформація - зброя.
Анонім Показати IP 1 Березня 2018 11:03
Ви уявляєте снайпером пашинського. Чи Володю сотника Майдану...
лучанин до Анонім Показати IP 1 Березня 2018 11:42
було відео як зловили пашинського з гвинтвкою..і він втікав від людей.. я це бачив на власні очі.. так що про пашинського точно правда..це ?ука ще та..
Лучанка Показати IP 1 Березня 2018 11:11
А ви не задумувались чого снайпера,які стріляли по наших дітях ,а між ними бігав,як ошпарений херой Парубій,Яценюк і той же парасюк та інші,але ні в одного з них снайпера не поцілили.А чого?Подуумайте-це випадковість?
логіка до Лучанка Показати IP 1 Березня 2018 11:37
ну якби застрелили когось з перечилених вами керівників майдану, то чи змогли б їх потім звинуватити в розстрілі і своїх і чужих? чи змогла б скинута влада заявити "яценюк наказав себе застрелити аби вчинити переворот"?
Лучанин до Лучанка Показати IP 1 Березня 2018 11:49
Треба було думати чотири роки назад. Бо тоді всі відчували себе героями, а інакодумців притісняли та й зараз так само, а насправді це не герої, а зброя в руках олігархів. Подумайте, чому пам"ятники загиблим на майдані є, а загиблим в АТО нема?
Дмитро Показати IP 1 Березня 2018 13:03
Третього березня має бути пресс конференція Януковича, на якій він має дати факти, стосовно причетності теперішньої влади до розстрілів Людей на Майдані, якщо його слова будуть такі ж як у грузинів, то думаю це і буде правдою, хоча все складається в єдине -за розстрілами наших співвітчизників стоїть теперішня влада
хтось до Дмитро Показати IP 1 Березня 2018 14:15
якщо будуть факти - всі тільки за. а якшо це будуть власні спогади легітимного?
Лучанин до Дмитро Показати IP 1 Березня 2018 15:35
Факти були на деревах, які швидко спиляли. Факти були у кулях, які повинні були б бути у тілах загиблих. Факти повинні бути у кулях, які у стінах будівель. Факти повинні бути у аналізі пораненнь, тобто траекторія входження кулі в тіло. Як писали раніше, зокрема, в перших жертв траекторія була знизу вгору, тобто стріляли знизу, а снайпери були зверху.
Волинянин Показати IP 1 Березня 2018 18:58
Скоро по Крыму и Донбассу монго прояснится
Лучанка Показати IP 2 Березня 2018 09:05
Чомусь особисто для мене це все не новина. І люди, хто Майдан сприймав не на "ура", це все бачили, аналізуючи події та передивляючись відео тих часів. І казали вам про це . Але ж нас автомативно записували у вороги. Скільки нервів і здоров'я витрачено, скільки стосунків розірвано через це! Відео зі снайперською гвинтівкою в машині Пашинського в Інеті крутилося на початку лютого 2014-го. Чому ви не хотіли цього бачити?!!! Чому не хотіли робити висновки щодо нової влади? Вам було зручно цькувати нас, хто намагався вам очі розкрити. І зараз це робите, щаписуючи в сепаратисти, терористи та ін. Тільки за те, що нам важче прошити мізки і ми здатні аналізувати і не вірити просто так. Бо Майдан - це не Бог, котрого потрібно сприймати на віру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus