USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Патріотичний ролик на підтримку «Громадянської позиції»*

23 Жовтня 2014 14:44
Волонтери змонтували ролик на підтримку партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» та очільника обласної організації партії, кандидата в народні депутати за списком Олександра Кралюка під назвою «Історія вірності», - про уе інформують у прес-службі партії.

Вірність своїм побратимам, своїй країні і самому собі – це ті риси, які притаманні Олександру Кралюку та мужнім військовим, що захищають і оберігають нашу землю, - переконують автори.

Олександр Кралюк протягом майже усієї виборчої кампанії перебував на Сході, постійно на передовій, він – заступник командира ІІ роти батальйону «Айдар».
У ролику використано фото- та відеоматеріали, які волонтери зібрали з відкритих джерел або з архівів окремих осіб. Цим сюжетом вони намагались показати, що відбувається насправді на Сході України, які цінності є важливими для військових, а також скласти шану героям, що загинули на війні.


Нагадаємо, нещодавно виборчий штаб політичної сили опублікував інформацію про те, яким міністром оборони був Анатолій Гриценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus