USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пацієнт психлікарні убив трьох людей. ВІДЕО

13 Липня 2010 09:52
Пацієнт психлікарні, який вже відсидів за вбивство, накинувся на сусідів по палаті з уламком меблі. Троє людей загинули, двоє перебувають у реанімації.

Про це повідомила ТСН.

Пацієнт психіатричної лікарні у Сарнах на Рівненщині відламав ніжку від ліжка та накинувся з нею на сусідів по палаті.

Двоє людей загинули одразу, ще один помер у реанімації.

Інцидент стався в ніч на 12 липня. У неділю ввечері 39-річного чоловіка, який бігав містом у спідній білизні та погрожував усіх вбити, затримали і госпіталізували. Чоловік отримав ліки, і через те, що був у стані психомоторного збудження, його пристебнули до ліжка спеціальними ременями.

Як з'ясувалося, у психлікарні пацієнта знали, він перебував на обліку і сам приходив на лікування. Раніше він вже влаштовував надзвичайні ситуації у лікарні – одного разу вибив вікно, взяв уламок скла і захопив хворих у заручники. Втім, тоді чоловіка вдалося заспокоїти і обійшлося без жертв.

Цього разу пацієнта помістили до палати, де уже було восьмеро пацієнтів - чоловіки від 30 до 80 років. О пів на третю ночі санітари почули у палаті крики.

Як пацієнт звільнився від ременів, наразі не зрозуміло. Він зламав бильце ліжка і заподіяв смертельних ударів по голові пацієнтам, котрі в цей час спали. Поранення отримав і санітар, який кинувся рятувати людей.

Пізніше виявилося, що чоловік уже відсидів дванадцять років за вбивство людини. Наразі проводиться перевірка щодо належного виконання працівниками лікарні своїх обов'язків.

Тим часом, небезпечний пацієнт і далі у лікарні, його ізолювали та виставили біля палати охорону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
маруся Показати IP 13 Липня 2010 10:01
чого з таким возитися,годувати, прибирати за таким???!!! Вбивати таких треба!це буде гуманно!
VSC до маруся Показати IP 13 Липня 2010 16:52
Маня,попробуй лечиться, если не поможет, сдайся властям до совершения убийства.
Nata Показати IP 13 Липня 2010 19:24
А якби цей псих гуляв твоїм містом, йому перемкнуло і він убив когось з рідних тобі людей? Ти б теж комусь радив (радила) лікуватися? Наші закони надто гуманні!
VSC Показати IP 14 Липня 2010 12:54
Да, до сих пор советую. И тебе советую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus