USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Павлов врятував дубль «Волині» від поразки. ФОТО

22 Липня 2012 11:03
Завдяки голу нападника ФК «Волинь» Євгена Павлова дублю основної команди «хрестоносців» вдалося уникнути поразки в протистоянні з молодіжкою полтавської «Ворскли».

Матч 2-го туру молодіжної першості сезону 2012/2013 відбувся 21 липня на луцькому стадіоні «Підшипник».

Молоді «волиняни» розпочали гру активніше за своїх опонентів. Двічі після подачі з кутового Євген Павлов бив вище воріт, а Віталій Приндета потрапив у стінку, коли пробивав штрафний.

«Не забиваєш ти – забивають тобі», - говорить приказка. На 25-ій хвилині нападник ворсклян Олексій Чічіков точно пробив головою після навісу з флангу.

Лучани дещо пригальмували. Лише наприкінці тайму створили кілька моментів біля воріт полтавчан. Однак зрівняти рахунок не змогли.

На поле в другій 45-хвилинці волиняни вийшли в оновленому складі. Зокрема з'явилися півзахисники Вадим Панас та Роман Карасюк.

Перші хвилину тайму продемонстрували, що волиняни зуміли опанувати себе. Моменти виникали, але у ворота не залітав м’яч. Спочатку «промазав» Павлов, удару Савича теж не вистачило точності.

Аж доки на 74-ій хвилині після навісу Щедрого з кутового Павлов головою таки пробив ворота «ворсклян».

Останні хвилини матчу виявилися найцікавішими. Футболісти обох команд не хотіли програвати. Дійшло навіть до видалення. Захисник полтавчан Бацула сфолив щодо Щедрого, коли перед тим залишався лише воротар, і арбітр показав йому червону. Однак 11-метровий суддя не поставив. На його думку, порушення сталося до меж карного майданчика.

Скористатися численною перевагою волиняни не змогли, попри те, що створили кілька гострих моментів. Тому зустріч так і завершилася нічиєю.

Склади команд:

«Волинь-М»: Літовченко, Насонов, (Карасюк, 46), Никитюк, Приндета (Коблюк, 72), Годований, Щедрий, Мучак (Марковець, 33), Стевич (Циркуненко, 46), Подригуля (Панас, 46), Савич, Павлов
Тренер: Анатолій Пісковець

«Ворскла-М»: Бурдейний, Радченко, Курелєх, Ільчиш, Западня (Марусич, 64, Томенко, 76), Скляр, Єременко (Шмиголь, 70), Рябушко, Бацула, Буднік (Вовченко, 55), Чичиков
Тренер: Сергій Свистун

Попередження: Чичиков (25), Павлов (74), Радченко (13), Скляр (18), Приндета (56), Панас (64), Годований (76).

Видалення: Бацула (78)

































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Stlantiy Показати IP 22 Липня 2012 14:26
А "Волынь" когда небудь выигрывала? Но, хоть чуть-чуть. При новом тренере, по моему, ни разу. Так зачем его кормить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus