USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перебування під вартою та домашній арешт: наркоторговцям, яких затримали на Волині, обрали запобіжні заходи

31 Січня 2023 17:08
На Волині усім трьом раніше затриманим фігунтам, причетним до організованого наркобізнесу, оголосили про підозри. Двом з них суд призначив тримання під вартою, третьому – домашній арешт.

Про це повідомили у поліції Волині.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали групу наркозбувачів з Київщини, які забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, координуючи та розповсюджуючи так звані «закладки».

На місці затримання і проживання у них виявили та вилучили понад 2600 пакунків з наркотичними речовинами Альфа PVP, амфетаміном та таблетками наркотичної дії. Разом з цим, поліцейські знайшли понад півтори сотні раніше захованих закладок.

Нині зловмисникам, за процесуального керівництва Волинської прокуратури, оголосили про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Двоє з них вже перебувають під вартою, третій буде під домашнім арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus