USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перш ніж скоїти самогубство, луцький школяр написав СМС мамі

11 Квітня 2017 12:54
Луцький школяр, перед тим, як вчинити самогубство, відправив мамі СМС з проханням терміново прийти додому.

Нагадаємо, вчора в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Перемоги у Луцьку знайшли повішеним 15-річного підлітка. Вдалося з’ясувати деякі обставини трагедії та більше дізнатися про самого хлопця, пише «Вісник+К».

Зокрема відомо, що підліток раніше відвідував школу №5, а в останні роки навчався у гімназії №1. Тиждень перед самогубством він не відвідував заняття. За хлопцем ніхто нічого підозрілого не помічав. Він був членом скаутської організації «Пласт». На пристойному рівні займався спортивним орієнтуванням. Знайомі родини характеризують його як спокійного, доброго, врівноваженого хлопця.

У родині між батьками раніше були непрості відносини. Певний час батьком і матір не жили разом, однак нещодавно все ніби владналося. Чоловік повернувся у сім’ю.

Хлопець залишив передсмертну записку та дописи у соцмережах. А перед тим, як повіситися юнак надіслав матері СМС-повідомлення з проханням терміново прийти додому.

У поліції трагедію ніяким чином не пов’язують з групами смерті в соцмережах. Нині важко сказати, що спонукало благополучного підлітка до такого фатального кроку і яка проблема дитячому розуму здалася сильнішою за життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вася Показати IP 11 Квітня 2017 13:35
Співчуваю . Мабуть не вистачає нам в житті духовності чогось святого, бо зараз телефони планшети комп"ютери люди живуть в соціальних сетях і це призводить до таких наслідків напевно. Таке життя зараз складне зараз важкі часи для усіх крім влади бо від них це усе і залежить. Мали би матері жінки виховувати дітей а чоловіки заробляти або жінкам одиначкам платити гроші щоб займались вихованням дітей а так маемо плачевні наслідки бо державі на нас усіх начхати
Никонор Показати IP 11 Квітня 2017 13:41
Батьки самі винні в таких випадках, гризуть тих дітей, чіпляються по всяких дрібницях, загружають так, що вони просто не витримують, дитина і погуляти не має часу, от і накладають на себе руки від безвиходу, не требе забирати в дітей дитинство!
От до Никонор Показати IP 11 Квітня 2017 15:00
на хріна таку ху..ню писати?
я... Показати IP 11 Квітня 2017 14:52
Господи, яка біда... співчуття рідним...
Бо Показати IP 11 Квітня 2017 15:23
виросло покоління маминих синочків і доць -егоїсток, яких не навчили поважати і любити одне одного, долати труднощі і тому, що в житті є таке поняття, як обов"язок, в сім"ях, як правило тільки казяться і гризуть одне одного, а страждають від цього діти. Але це ще квіточки, те, як виховується покоління уже їхніх дітей, взагалі жах і результати будуть страшні. Дегенеративне кінч*не суспільство.
аяяй до Бо Показати IP 11 Квітня 2017 16:13
почни з себе і зі своєї сім *ї
А до аяяй Показати IP 11 Квітня 2017 16:58
ти заткнись
аяяй до А Показати IP 11 Квітня 2017 23:11
зачепило! ,під своїм носом ніхто нічого не бачить!
Бо до аяяй Показати IP 12 Квітня 2017 11:43
під своїм носом ніхто нічого не бачать, крім себе улюблених звичайно, ті в кого діти не витримують такого життя, яке вони їм влаштовують, або самі, замісь того щоб проблеми по дорослому вирішувати, біжать і вішаються, стріляються, бухають чи наркоманяться, кидаючи дітей напризволяще.Покоління інфантильних д*білів і ти одне з них, судячи з твоїх коментів.
аяяй до Бо Показати IP 12 Квітня 2017 21:29
ОЙ,ОЙ терміново до лікаря!Глибока депресія у тебе і неадеаквет аж пре,агресія зашкалює. стаєш небезпечним для оточуючих......
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2017 16:52
Шановні не спішить з висновками.ця стаття багато чого не написали. Там ще не зрозуміло чи це він зробив сам.так ,що не пишіть усілякі обвинувачення та образи. Усе досить гарно все написано,довідка-висновок що це самогубство,але зновуж в цій історії дуже багато не зрозуміло стейк. Це дійсно горе для батьків. Нехай в ці хвилини Бог та близькі будуть підтримкою та утіхою.
55 Показати IP 12 Квітня 2017 13:48
Всіх нереалізованих самовбивць ставлять потім на облік до психіатра. Реалізовані ж йдуть на той світ, фактично самовбивці то люди,які мали проблеми з психікою в тому,чи іншому варіанті. Не було в хлопця причин вішатись, і ніхто його напевно й не вішав. Поступив,як жесткий егоіст. Як тепер жити його бвтькам, як пережити біль. Чого він був такий невідомо, таке тепер життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus