USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

«Перли» з послання Порошенка

5 Червня 2015 10:30
Малохарактерним для українських президентів красномовством відзначився Петро Порошенко у своєму посланні до Верховної Ради. Про це інформує www.depo.ua.

У своїй промові президент жонглював давньоруськими літописами, біблійними та античними прислів‘ями, свідомими тафтологіями, кулінарними метафорами та й просто визерункуватими фразеологічними конструкціями.

Пропонуємо вашій увазі дванадцять найкращих цитат з президентського послання.

Про масло масляне

– Почати мусили з чистки самого Антимонопольного комітету, який донедавна, вибачте за масло масляне, був монополізований монополістами.

Про літописних обрів

– Він (Путін) планував, що за рік Україна зникне з політичної карти Європи, а ми, українці, згинемо, як ті літописні обри.

Про українського Давида та російського Голіафа

– Різниця з супротивником у ресурсах та потенціалі не повинна зменшувати нашу віру в перемогу. Не забуваймо: Давид здолав набагато дужчого Голіафа.

Про те, як “пекти” реформи

– Якщо уявити себе шеф-кухарем, можна сказати, що чимало страв вже в печі. Для якихось підходить тісто, для інших – зібрані всі необхідні інгредієнти. Є й такі страви, що ми поки що не знаємо навіть їх рецепту.

Про “самобичування”

– Мені гріх скаржитися на нестачу критики в пресі, але ніхто не критикує мене більше, ніж я сам, коли наодинці з собою.

Про російський воєнторг на кінській волосині

– Ця загроза – як той гострий дамоклів меч, що звисає над головою на кінській волосині…

Про три головних ДЕ

– Стисле резюме наших найголовніших завдань на рік. Продовжити деолігархізацію, дерегуляцію і децентралізацію.

Про ворогів-олігархів з інформаційними “градами”

– Кожен, хто підлягає деолігархізації, озброєний великим загальнонаціональним каналом і, обороняючись, гатить по мені з усіх інформаційних “градів”.

Про війну та смерть

– Війна приходить лише у супроводі смерті. Там де смерть, не всюди від війни, а от де війна – смерть з нею в парі, в тандемі, є таке модне слово в Росії.

Про ненаситних олігархів

– Одного напувай “Укрспиртом”, іншого – нагодуй “Укрм’ясом”, тому – помаж губи “Укрсалом”.

Про чехівську рушницю в театрі воєнних дій

– Рушниця, яка висить на стіні, рано чи пізно вистрілює. Це правило стосується не лише звичайного театру, але й театру воєнних дій.

Про російський “кретинізм”

– З урахуванням добре відомого топографічного кретинізму російських військових “заблукати” вони можуть в будь-який момент. Так як це сталося буквально вчора біля Мар’їнки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 5 Червня 2015 10:42
1) "– Почати мусили з чистки самого Антимонопольного комітету, який донедавна, вибачте за масло масляне, був монополізований монополістами." - а чому не з президентського крісла, де зараз сидить олігарх, активно збільшуючий с ці часи свій статок порушучи при цьому законодавство України? По іншим висловлюнням ви й самі можете пройтись.
свідок Показати IP 5 Червня 2015 10:45
не пишіть про цього фірташенка... він реально д****у*об
Анонім Показати IP 5 Червня 2015 10:57
Передайте Пороху, что в рюмочной, флэшку его нашли с "обращением к нации", в котором он ВП в стране вводит, дефолт объявляет, Рошен продает...
Слава Україні Показати IP 5 Червня 2015 11:25
І що? хтось ще буде гнати на януковича, два щоботи пара!!!! просто цей з наглішою і хітришою командою, які через смерті!!! прийшли до влади, зробив переворот силою, і знову банда, справжня БАНДА, при владі. Країна в такій ж..і, яку ще не бачили люди за 25 років незалежності, і що майдан збирається, люди підіймаються - Ні! Бо нема проплачених заводіл, хлопців піджигайлів, яким ідея десь головне гроші, і вивчені гасла, а там спрацює вибачте "стадний інстинкт" і люди підтягуються, ось рецепт будь якої революції. А потім ті які її роблять просто правлять в своїх інтерасах, і на народ їм тупо по........... це показує світова історія. Люди робіть висновки!!!!! Ми "насолоджуємось" революцією гідності вже другий рік і це не просвітління для країни, це тьма і прокляття, бо СМЕРТІ НЕВИННИХ УКРАЇНЦІВ КОЖЕН ДЕНЬ, А БАГАТІ ЛИШИ БАГАТШАЮТЬ!
Ілля Показати IP 5 Червня 2015 11:36
Розказує прибідняється той Порошенко а толку мало. Чому завод не продав? Чому індексацію не проводить а сам і його команда розкрадають Україну і кричать які вони патріоти. Ганьба такому президенту. Повинен сам піти з посади бо не може нічого зробити
до Слава Украіні Показати IP 5 Червня 2015 11:38
100 %
Банду геть Показати IP 5 Червня 2015 11:48
в порівнянні з цим вбивцею, а через нього гинуть люди, тут спорити і не треба, бо війну зупинити не в його інтересах , ми яника через років пять будем з ностальгією згадувати, бо жилось в рази краще ніж зараз а що далі буде, точно не покращення, з чого? Люди, країна всі збідніли в рази...... а от гарант наш в рази збагатшав. гайда на майдан. Банду геть
патріот Показати IP 5 Червня 2015 12:12
Ніякої логіки у тому посиланні! За рахунок чого буде поповнення у казну держави, коли торгівля у десятки разів зменьшується, підприємства, які давали основні поповнення у бюджет, закриваються або віджимаються?! А Президент у рази збагачується...?! На кого це розраховане?! Складіть все до купи і проаналізуйте - нічого доброго для України, лише піар і гарні слова!
wuw Показати IP 5 Червня 2015 12:14
Коменти якісь незрозумілі, коли треба було вибрати лідера, який виведе країну з прірви, народ проголосував за Порошенко одностайно. Тоді сам Порошенко не вірив в те, що його очікує. А зараз всі герої, чи шукають когось іншого? Питання - чи є хтось такий, хто б прийняв на себе таку відповідальність за державу і зневірений народ. Поважайте думку багатьох і Закон про вибір народу. Тоді буде всім щастя, а не розбрад і лихо.
Анонім до wuw Показати IP 5 Червня 2015 13:00
гарно говорив на майдані, гопникам гроші платив щоб наколіна неугодних ставили, а людям солодкі печі про європу говорив. там працювали спеціаліси, які готували людей через ЗМІ, таку промивку голови робили, і ворогів знайшли і голови повернули наші на них, щоб більш нічого підносом не бачили. Це НАЗИВАЄТЬСЯ ПОЛІТИКА! обработав він нас з Кролем і штундоб по саме не хочу, тепер розплачуємось
стецько Показати IP 5 Червня 2015 13:07
Ми його не обирали, він з К. все сам потихеньку підготовив в нас вибір був - НІ! Там все по плану було в нас вибору не було, все давно до них вирішили і крісла поділили. Для нас просто показуху з демократичними виборами зробили і все.
Виборець Показати IP 5 Червня 2015 13:33
Бо у нас завжди не За кого, а Проти кого голосується...
Лучанка Показати IP 5 Червня 2015 13:38
а когось нагодуй Укршоколадом..вибачте за масло масляне, пане Порошенко але якось воно не того коли олігарх проти олігархії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus